Blog

KMplayer 3D videó módban

Néhány egyszerű lépéssel el tudod érni, hogy a KMplayer 3D videó módban fusson, így videóidat úgy tekintheted meg ahogy még eddig soha.

A szóban forgó multimédiás szoftver funkcionálisan, tudásban jelentősen tovább mutat a vetélytársakon, hisz rengeteg egyedi és speciális beállítást is szolgáltat. Filmek megtekintéséhez már nem is kell tovább keresned, itt a KMplayer.

A multimédiás lejátszó különlegessége, hogy akár egyetlen kattintással rá tudod arra venni, hogy a hagyományos 2D jellemzőkkel bíró videókat térhatásúvá tedd.

Ahhoz hogy a KMplayer 3D videó módban fusson, a következőket kell, hogy tedd:

Indítsd el a szoftvert, majd tallózd be a megtekintésre szánt filmet, majd az alsó kezelőszervén kattints a 3D módra. Számos szemüvegtípust és megjelenítőt támogat, a beállításoknál ezen terület testre szabható. A további beállításokhoz, kattints a felületére jobb egérgombbal, majd válaszd a 3D képernyő vezérlő elemet, itt választható ki a transzformáció módja.

KMplayer 3D videó módban, tippek
Így tudod elérni, hogy a KMplayer 3D videó módban fusson


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá