AnyUTube 9.2.2

Az AnyUTube nevű alkalmazással YouTube videókat tudsz korszerűn keresni, lejátszani, vagy akár azonnal konvertálni a számodra ideális formátumra. A szoftver támogatja, hogy opcionálisan csak Audió tartalmat ments le. Ha dekódolni szeretnél a program MP3, 3GP, ASF, AVI, OGG, FLV, MP4, DivX formátumokat is támogat. Egy beépített YouTube böngészőt is biztosít. Professzionális videó letöltő mindenes.

YouTube videókat rendszeren megtekintő felhasználók számára tervezett prémium, több különleges funkciót is tartalmazó videó letöltő, kereső szoftver az AnyUTube. Az alkalmazással ha fontos dekódolni is tudod a tartalmaidat.

Az AnyUTube letöltését követően a szoftver telepítésekor meghatározható, hogy mely felhasználók számára legyen majd a későbbiekben elérhető, rendkívül előnyös jellemző hogy a program a használata során nem igényel jelentősebb hely igényt a merevlemezen, illetve az erőforrásokkal is gazdaságosan bánik.

AnyUTube YouTube videók böngészése:

Az AnyUTube YouTube kliense néhány különleges kényelmi funkcióval van felszerelve, tartalmaz egy beépített böngészőt, ezzel az opcióval külön internetes alkalmazás használata nélkül érhetsz el videókat, illetve zenei fájlokat.

Felfedezhető még benne egy beépített kereső funkció, ahol hasonló módon kell tartalmakat keresni, mintha azt böngészőből tennéd. Ha egy tartalom elnyerné a tetszésedet, az letölthető, vagy lejátszható, egy médialejátszóval is rendelkezik az AnyUTube.

A videó letöltő szoftver egyéb funkciói között egy jelentősebb formátum támogatottsággal futtatható konvertáló is igénybe vehető, itt MP3, 3GP, ASF, AVI, OGG, FLV, MP4, DivX kodek kimenetek választhatóak, ettől értelemszerűen jelentősen több kínálattal bír.

Az AnyUTube nevű alkalmazás olyan multimédiás tartalmak, YouTube videóknál is használható ahol azt csak bejelentkezés esetén lehet megtekinteni, néhány régiókorlátozással levédett tartalom is neki köszönhetően lejátszhatóvá, vagy akár lementhetővé válik.

A szoftver kereskedelmi termék, ingyenesen helyette használható a YouTube By Click, illetve a Freemake Video Downloader az utóbbi videó kezelő kliens közel 50 oldalt támogat.

Az AnyUTubeval az igényeidhez igazítottan tudsz YouTube videókat keresni, letölteni, vagy akár multimédiás fájlokat konvertálni. A szoftverrel egy időben egy beépített YouTube böngésző is jár.

AnyUTube

AnyUTube Összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • YouTube videók kereséséhez
 • régiókorlátozás alatt álló tartalmak eléréséhez
 • beépített médialejátszó
 • Konvertáló funkció
 • Lejátszólisták támogatása
 • Kizárólag a YouTube esetén támogatott
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.amoyshare.com/anyutube/
AnyUTube Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AnyUTube
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
3,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • YouTube Song Downloader 2019.19.192018-12-06 YouTube Song Downloader 2019.19.19 (0)
  A YouTube Song Downloader egy multifunkciós komplex megoldásokkal rendelkező videó letöltő, kereső szoftver amivel az egyik […]
 • ByClick Downloader 2.3.172021-10-25 ByClick Downloader 2.3.17 (0)
  A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]
 • Fast Video Downloader 4.0.0.92021-06-15 Fast Video Downloader 4.0.0.9 (0)
  A Fast Video Downloader egy professzionális eszközökkel rendelkező szoftver amivel YouTube videók tölthetőek le. A szoftver kötegelt […]
 • Windows TubeMate 3.15.32020-05-07 Windows TubeMate 3.15.3 (0)
  A Windows TubeMate egy hatékony videó letöltő alkalmazás amivel film, illetve külön audió formájában lehet tartalmakat eltárolni a […]
 • Ant Download Manager 2.4.12021-10-24 Ant Download Manager 2.4.1 (0)
  Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]