ByClick Downloader 2.3.32

A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, illetve a Vimeo portálok esetén használható. Az alábbi alkalmazás több mentési kodek formátumot is támogat, legyen az MP3, MP4, WAV, AVI. Ha még többet szeretnél, lejátszólistákat készíthetünk, onnantól automatikusan játssza le a multimédiás tartalmat a YouTube böngésző. Videó keresővel is rendelkezik, Magyar nyelvű.

Ha egy igazán modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő alkalmazást keresel, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a ByClick Downloader nevű programot, ami Magyar nyelven is tud. A szoftverrel szinte bárhonnan le tudsz menteni videókat, több lehetőség is van az azok kezeléséhez. Vágólap kezelővel.

A ByClick Downloader letöltése után, a telepítés befejezésével egy igen modern, látványos kezelőfelület fogad, ahol a letöltésre szánt videó hivatkozását egyszerűen a böngésződből ki kell másolnod, majd ezt követően a megfelelő mezőbe be kell tallózni. A szoftver használata csak három lépést igényel.

Az alkalmazás mint korábban említettük szinte bárhonnan képes tartalmakat lementeni, természetesen itt felfedezhető a YouTube, a Facebook, illetve Vimeo illetve az Instagram videó megosztó portálja. A ByClick Downloader audió kinyerőt, egy beépített keresőt, amivel a böngésződ megnyitása nélkül kereshetsz tartalmakat, itt csak az előadó nevét kell megadnod. Mivel rengeteg oldal esetén maximális támogatottság mellett használhatjuk, talán nincs is szükség hogy másik szoftvert használjunk videók letöltéséhez.

Támogatott formátumok:

Szerencsére a ByClick Downloader rengeteg népszerű videó formátumot támogat, mint mentési lehetőség, ezt közvetlenül a tényleges munkafolyamat elvégzése előtt ki lehet választani. A beállításoknál megadható a mentés helye, definiálható, hogy milyen minőséget tartson szem előtt, ez az opció attól függ, hogy a médiafájlt milyen eszközre szántad, ez akár mobil is lehet.

ByClick Downloader Extra funkciók

Vágólap figyelés, böngésző integráció, közösségi videómegosztó portálokra való automatikus bejelentkezési lehetőség, több közösségi oldalhoz való támogatottság, videók keresése, dizájnos felszín, Proxy támogatás, ezzel teljes értékű a ByClick Downloader multimédiás megoldása ami egy nagyon érdekes megoldással csalogatja a kipróbálókat.

Eredményes, szolid felszínnel létrehozott kényelmes videó letöltő alkalmazás még a VSO Downloader a szoftver szintén a hatékonyságot tartja szem előtt. A Freemake Video Downloader megoldása közel 50 Weboldal esetén használható. Profi eszközökkel rendelkezik annak az érdekében hogy a legjobb minőségben tudjunk videókat beszerezni, vagy esetleg megtekinteni.

A ByClick Downloader egy ingyenes, Magyar nyelven használható videók letöltésre alkalmas szoftver, tartalmaz egy beépített videó kereső funkciót, Lehetőség van vele lejátszási listákat összeállítani, menteni MP3, MP4, WAV, AVI formátumba tud, tehát minden népszerűbbet ki lehet választani. vágólap figyelő támogatással. Kiemelkedően korszerű beállításokkal ami a felhasználhatóságának az előnyeire derít fényt. 

ByClick Downloader

ByClick Downloader összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • YouTube, Facebook, Vimeo támogatás
 • több mentési formátumot is támogat
 • beépített videó kereső funkció
 • modern felhasználói felület
 • opcionálisan vágólap figyelő funkciót is biztosít
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.byclickdownloader.com/hu/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ByClick Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 6,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AnyUTube 10.0.12022-08-19 AnyUTube 10.0.1 (0)
  Az AnyUTube nevű alkalmazással YouTube videókat tudsz korszerűn keresni, lejátszani, vagy akár azonnal konvertálni a számodra ideális […]
 • Ant Download Manager 2.8.1.828882022-09-22 Ant Download Manager 2.8.1.82888 (0)
  Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]
 • Houlo Video Downloader 9.502022-09-02 Houlo Video Downloader 9.50 (0)
  A Houlo Video Downloader nevű alkalmazás segítségével a Facebookról, YouTube-ról tudsz videókat letölteni. A programmal opcionálisan […]
 • save2pc Light 4.3.6.4752022-08-15 save2pc Light 4.3.6.475 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • MiniTool uTube Downloader 3.22022-08-05 MiniTool uTube Downloader 3.2 (0)
  A MiniTool uTube Downloader egy rengeteg extra szolgáltatással használható multimédiás program ami egy YouTube böngészőt is biztosít. […]