Blog

YouTube videók rendszerezett kezeléséhez hatékony megoldás a ByClick Downloader

A multimédiás munkafolyamatokhoz használható ingyenesen programmal YouTube, illetve egyéb közösségi oldalakon megosztott tartalmakat lehet keresni, illetve letölteni. A szoftver számos olyan formátumban képes eltárolni a videót ami a legkiválóbb minőségben, illetve egyszerűbben játszhatóak le. A ByClick Downloader lejátszási listák letöltését is támogatja.

A szoftver a közösségi videó megosztó oldalakon közzétett tartalmakhoz létrehozott alkalmazásoktól sokkal hatékonyabb, illetve rugalmasabb felhasználhatóságot tesz lehetővé ahol a szoftverrel a lejátszási listáinkat is le lehet tölteni.

Audió tartalmakat is ki tudunk nyerni vele

Audió tartalmak letöltéshez, illetve a videókból ki lehet nyerni zenei tartalmakat. Mód van egy feladatlistát létrehozni ahol egyszerre lehet majd több videót eltárolni, előre ki tudjuk választani a felbontást, illetve a formátumot.

A szoftver szabadon közzétett kiadásban, illetve kereskedelmi változatban is beszerezhető, több Kodek tulajdonsággal lehet a tartalmakat kezelni. A megosztott tartalmakat a lehető legegyszerűbben tudja elmenteni a gépre ahol akár a Firefox, Edge, Chrome böngészőkkel integrált szolgáltatás formájában tudja azokat letölteni.

A ByClick Downloader innen érhető el, ez az ingyenes kiadás ami az alap szolgáltatásokkal használható.

ByClick Downloader – Videó kereső és letöltő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube videók rendszerezett kezeléséhez hatékony megoldás a ByClick Downloader
Szerző
Leírás
Profi multimédiás megoldás amivel akár teljes lejátszólistákba összeállított videók tölthetőek le. A ByClick Downloader hangkinyerő funkciót is tartalmaz.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá