Blog

YouTube By Click: Facebook videó letöltő kliens szoftver

Egyszerűen használható, felhasználóbarát megtervezésű Kliens szoftver a YouTube By Click. A program segítségével szinte bárhonnan le tudsz menteni videókat, vagy ha egyszerűen csak zenei tartalmakat szeretnél kinyerni, erre is felhasználható. Természetesen Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

A címben említett alkalmazással, egyszerűen, gyorsan, konfigurálható módon tudsz videókat letölteni szinte bárhonnan, legyen az a YouTube, Facebook, vagy a szintén népszerű videómegosztó portál a Vimeo.

A szoftver első indítása után egy a hasonló programokkal ellentétben egy sokkal modernebb átlátható kezelőfelület fogad, ahol egy beépített kereső funkció is felfedezhető, amit zenék, illetve videók keresésére használhatsz fel. A kiválasztott videót egy kattintással le lehet menteni, vagy ha csak audiót szeretnél abból kinyerni, azt MP3 formátumban teheted meg.

A YouTube By Click zenei fájlok esetén biztosít még egy egyszerűbb szerkesztő funkciót, amivel opcionálisan eltávolíthatóak azok a részek amik nem odavalóak.

A szoftver beállításainál kiválasztható az automatikus vágólap figyelés, ekkor a kimásolt hivatkozást automatikusan felajánlja letöltésre. Több tartalom esetén azt lejátszólistákba lehet rendezni.

Regisztrált oldalaknál, egy külön menüpontot biztosít arra a célra, teljes értékűen ki lehessen használni funkcionálisan.

Ha felkeltette az érdeklődéseset az alkalmazás, az aktuális verziót innen szerezheted be.

A YouTube By Click egy professzionális videók lementésére alkalmas szoftver, amit szinte bármilyen oldalon használni tudsz, legyen az Vimeo, Facebook, vagy a YouTube. Tartalmaz még egy beépített audió szerkesztő funkciót is. Magyar nyelvű.

YouTube By Click: Facebook, YouTube, Vimeo letöltő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube By Click: Facebook videó letöltő kliens szoftver
Szerző
Leírás
A YouTube By Click megoldását több népszerű videómegosztó portálon használhatod fel mint tartalmak mentése. Rengeteg extra funkcióval rendelkezik, ilyen a választható felbontás, illetve a minőség.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá