Blog

Instagram Videókat is letölthetünk a YouTube By Click megoldása

Egyszerűen használható videók letöltésére, illetve igény szerinti keresésükhöz használható szoftver a YouTube By Click. Rengeteg oldal esetén használható ahol automatikusan képes a kedvenc tartalmaikat eltárolni a korábban kiválasztott formátumban. A legújabb verzió már az Instagram közösségi oldal esetén is használható.

Videók kereséséhez és az azok letöltésre használható, sokkal több hasznos funkciót tartalmaz mint a hasonló szoftverek. A program rengeteg olyan oldal esetén hatékony ahol a közösség tagjai videókat tettek közzé, azt mások által letölthetően szerezheti be bárki. A szoftver a YouTube By Click a legtöbb felhasználóval rendelkező oldalnál, a legfrissebb verzió az Instagram esetén is használható.

A program beállításainál csak a szükséges információkat kell megadni ezután már onnan is eltárolhatóak a videók. Érdemes használni mivel eddig csak bonyolult módszerrel lehetett olyan tartalmakat beszerezi amit az ismerőseink azon módszerrel tettek közzé, hogy azt bárki a számítógépére eltárolhassa.

A szoftver a videók letöltését több módszerrel is támogatja, lejátszólistákat is létrehozhatunk, csak azokat a multimédiás tartalmakat kell kiválasztani amik kedvencek. A legújabb kiadását innen lehet beszerezni. Magyar nyelven is tud.

YouTube By Click – videó letöltő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Instagram Videókat is letölthetünk a YouTube By Click megoldása
Szerző
Leírás
Videók letöltésére használható alkalmazás rengeteg funkcióval. A YouTube By Click az Instagram megosztójához is támogatott.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá