FULL HD videók letöltéséhez használd a TubeGet nevű programot

Videók letöltésre választható ki a TubeGet ami támogatja, hogy a feladat előtt manuálisan kiválasszuk, hogy milyen felbontásban lesz arra szükség. A szoftver FULLHD filmekhez is használható, ha szükséges zenei tartalmat is ki tud nyerni abból, azt MP3 formátumban képes eltárolni.

A program a TubeGet videó letöltés vezérlő szoftver a YouTube megosztóján közzétett fájlok esetén teszi lehetővé, hogy azt a gépre tudjuk eltárolni. Nagyon egyszerűen kezelhető, böngészéskor csak a szükséges hivatkozást ki l kell választani majd el is indítható a feladat. Listát is létre hozhatunk ahol egyszerre több tartalmat is ki lehet választani majd elindítható egy adott pillanatban a munkafolyamat. Kinyerhetünk audiót ahol MP3 formátum az a formátum amit ismer Kodek, az természetesen a legtöbb felhasználó által közkedvelt zenei fájl fájlkiterjesztés.

Mivel a letöltött videót szinte bárhol felhasználhatjuk, a felbontás is fontos kritérium a feladat során, azt is manuálisan módosítani lehet FULLHD filmekhez, de ha pont az eredeti minőségre van szükségünk az sem gond.

Használd az alábbi programot a YouTube közösségi megosztón közzétett fájlok felhasználói igényhez igazított módon való beszerzésükhöz. Itt található a program.

TubeGet – videó letöltő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FULL HD videók letöltéséhez használd a TubeGet nevű programot
Szerző
Leírás
Kiváló, egyszerűen használható videó letöltő program. A TubeGet FULLHD felbontásban is használható.

Kapcsolódó szoftverek