Gihosoft TubeGet 8.9.80

A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt is támogatja, hogy az így elérhető videókból audió tartalmat tudj kinyerni. Rengeteg mentési formátumot ki lehet választani. Konvertálni is tud MP3 formátumba.

Itt egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő alkalmazás a Gihosoft TubeGet, amivel videókat tudsz lementeni az egyik legnépszerűbbnek tekinthető videómegosztó portálról a YouTube-ról. Mindenképp érdemes kipróbálni.

A Gihosoft TubeGet letöltése után, az alkalmazás gyorsan és egyszerűen installálható, amit követően egy nagyon egyszerű szinte semmilyen beállítást nem igénylő kezelő felület várja a kipróbálóit.

A Gihosoft TubeGet használata nagyon egyszerű. Az indítását követően csak annyit kell tenned, hogy a böngésződből kimásolod azt a YouTube hivatkozást, ami a szóban forgó videót tartalmazza. Ezt követően egy gyors elemzést hajt végre, majd kiválasztható az a formátum amit szeretnél kapni. Megadhatod a számára hogy hová mentse el azt, illetve egyedi sávszélesség korlátozást is definiálhatsz, ez abban az esetben lehet hasznos, ha több videót is le szeretnél menteni egy munkameneten belül. Ígéretes videó letöltő alkalmazás.

Videók letöltéséhez használható a Gihosoft TubeGet

Az alkalmazás nem csak videók letöltésére használható fel, hanem opcionálisan egyszerűbb konvertálási feladatot is rá lehet bízni, itt a betallózott videót, MP3 kimenetre képes átalakítani. Mint a hasonló kliens alkalmazásokra jellemzően a Gihosoft TubeGet is támogatja, hogy a vele megkezdett munkafolyamatokat szüneteltetni lehessen, majd később folytathasd. A lementett videót közvetlenül a felületéről le is tudod játszani a számítógépeden alapértelmezettként használt médialejátszó alkalmazással.

A Gihosoft TubeGet szükség esetén azt is támogatja, hogy csak audió tartalmat vegyen figyelembe, tehát audió kinyerő eszközzel  is rendelkezésre áll.

YouTube videók letöltésére használhatod még a MediaHuman YouTube Downloader, illetve a Youtube Media Player nevű szoftvert, amivel a kiválasztott videó Streamingelhető is. Az egyik legnépszerűbb szoftver a saját kategóriájában a Freemake Video Downloader ami nem csak hogy ingyenes, de Magyar nyelven is használható.

A Gihosoft TubeGet egy teljesen ingyenesen használható videó letöltő program, ami opcionálisan audiók kinyerésére is felhasználható. Szinte semmilyen konfigurációt nem igényel. Felhasználóbarát megközelítéssel futtatható.

Gihosoft TubeGet

Gihosoft TubeGet összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • YouTube videók letöltéséhez
 • nagyon egyszerű használni
 • nem igényel konfigurációt
 • audió kinyerő funkció
 • több választható mentési formátum
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.gihosoft.com/free-youtube-downloader.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Gihosoft TubeGet
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cube YouTube Downloader 1.11.02022-07-10 Cube YouTube Downloader 1.11.0 (0)
  A Cube YouTube Downloader egy videó letöltő amivel akár a multimédiás tartalmakhoz integrált feliratokat is el lehet tárolni. Nem […]
 • 4K YouTube to MP3 4.4.3.47002021-12-29 4K YouTube to MP3 4.4.3.4700 (0)
  A 4K YouTube to MP3 egy speciális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel számos videómegosztó portálról tudsz tartalmakat lementeni, […]
 • Easy youtube Downloader 2.0.02021-12-18 Easy youtube Downloader 2.0.0 (0)
  Az Easy youtube Downloader egy profi videók, illetve audió tartalmak letöltésére használható program ami egy áttekinthető […]
 • YouGet 1.02020-05-09 YouGet 1.0 (0)
  A YouGet egy YouTube videó letöltő program amivel több formátumban is el lehet tárolni a multimédiás fájlt. A szoftver képes audió […]
 • Youtube Media Player 1.2.1.122017-03-07 Youtube Media Player 1.2.1.12 (0)
  A Youtube Media Player egy különleges kliens alkalmazás, amivel YouTube videókat tudsz elérni a böngésző megnyitása nélkül. A […]