Registry

Registry Finder 2.59.0.0

A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud támogatni. Az alábbi Free alkalmazást még telepíteni sem kell, hisz hordozható szoftver. Paneles elrendezés, kötelező kellék a hétköznapok során haladóknak.

A regisztrációs adatbázis értékeinek a módosítása sokszor kockázatot is hordoz magában, egy nem megfelelő változtatás a gép instabilitását is kiválthatja. Sajnos vannak olyan helyzetek amikor ez elkerülhetetlen. Profi Registry kezelő alkalmazás.

Egy kifejezetten egyszerű és igen hasznos szoftver a Registry Finder ami némileg könnyebbé teszi a dolgot. Igaz azt azért érdemes megemlíteni, hogy az ezen területen történő kutakodást csak jártas, megfelelő háttérismerettel rendelkezőknek javasoljuk.

A Registry Finder különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a beszerzett tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, majd a benne található .exe fájlt kell futtatni. Csekély erőforrást igényel a használata során, ráadásul nem szemeteli tele a merevlemezt, így nem igényel karbantartást az adott tárolóegység. A program kezelőfelülete kifejezetten az egyszerűségre törekszik, sajnos Magyar nyelven sem hajlandó futni, de a minimalista opciói révén ettől el is lehet tekinteni.

Kereső eszközzel is rendelkezik a Registry Finder

A paneles felépítésű program, több módon is felhasználható a regisztrációs adatbázis értékeinek a felkutatására. Vagy a hagyományos útvonal meghatározásos módszert választod, vagy pedig a beépített keresőjével találod meg a kérdéses objektumot.

Vele registry bejegyzést is szerkeszthetünk a Registry Finder segítségével hatékonyan lehetséges, ha nincs rá szükség azt egy kattintással törölni is tudod. Új értékek hozhatóak létre, másolni lehet őket.

Ha karbantartási feladatok megvalósítására keresel céleszközt, akkor az egyik leghatékonyabb szoftver a Wise Registry Cleaner ami a már érvénytelen bejegyzéseket tudja komolyabb szakértelem nélkül eltávolítani, törölni. Ezen értékek töredezettségmentesítésére pedig a Registry Defragmenter javasolt. Az esetleges problémák megoldásához, azok kijavításában az Advanced Registry Doctor tud segédkezni.

Összességében a Registry Finder egy telepítés nélkül használható regisztrációs adatbázis érték kereső program, ami szerkesztéshez is ideális választás. A használatát inkább haladóknak javasoljuk. Opcionálisan igény esetén a hivatalos oldalról beszerezhető Magyarítás hozzá. 

Registry Finder

Registry Finder összefoglaló:

 • Registry kereső program
 • szerkesztő funkció
 • paneles felépítés
 • nem kell telepíteni, hordozható szoftver
 • könnyed áttekinthető elrendezés
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://registry-finder.com/
Registry Finder letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Registry Finder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Bulk Crap Uninstaller Portable 5.82024-05-12 Bulk Crap Uninstaller Portable 5.8 (0)
  A Bulk Crap Uninstaller Portable egy telepítés nélkül futtatható programeltávolító. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy egy […]
 • RegScanner 2.752024-03-07 RegScanner 2.75 (0)
  A RegScanner egy telepítés nélkül futtatható registry kezelő, kereső szoftver, amit elsősorban haladó ismeretekkel rendelkező […]
 • Total Registry 0.97.82024-02-20 Total Registry 0.97.8 (0)
  A Total Registry egy Windows 11 rendszeren is futtatható távoli Registry adatbázisokhoz történő csatlakozáshoz is eredményes […]
 • Registry Spy 1.1.02023-04-14 Registry Spy 1.1.0 (0)
  A Registry Spy egy Registry értékek megnyitásához használható program amivel szűrő funkcióval lehet a tartalmakat kilistázni. A Free […]
 • Regedix 2.0.02023-03-17 Regedix 2.0.0 (0)
  A Regedix megoldásával lehetőség van a beállításjegyzék megnyitására, megtekintésére, illetve a módosításukhoz egy vizuális […]

Szólj hozzá