YouTube lejátszási listák letöltése az All Video Downloader YouTube Videó letöltővel

Egy egyszerűen használható letöltésvezérlő program amivel a fájlokat akár több szálon tudjuk letölteni. Konvertálhatjuk, átméretezhetjük, Audió adatfolyamok nyerhetőek ki Videókból. Az All Video Downloader Videó letöltő programmal néhány lépésben tudunk teljes YouTube lejátszási listákat letölteni, a tartalmakat okos TV, illetve akár Android operációs rendszerrel használt eszközökön is megnyithatjuk.

A szoftverrel FullHD, 4K, illetve 3D jellemzőkkel tudjuk a tartalmakat letölteni, a fájlokat okos TV-vel, Android operációs rendszerrel futtatott mobilokkal a szerkesztett képpont paraméterekkel tudjuk lejátszani. A ma elterjedt Videómegosztó oldalakról tölthetőek le Audió adatfolyamok, multimédiás tartalmak. Egy legördülő listán tudjuk a kimeneti kodek formátumot, mintavételezési frekvenciát, illetve a bitrátát kiválasztani a konvertáló bővítménnyel történő fájlok szerkesztési feladataihoz. Az All Video Downloader egy TXT dokumentumban eltárolt lejátszási listát is meg tud nyitni, csoportosan tölthetőek le Videók, illetve Audió tartalmak.

Lejátszási listák letöltése

Audió adatfolyamokat a kellő minőségben, illetve kodek fájlformátumban tudunk a tartalmakból kinyerni. A lejátszási listák letöltéséhez is remek alkalmazással a YouTube Videókhoz elérhető feliratokat is letölthetjük. Lejátszási, illetve feladat listaként nyithatunk meg URL-t. Médialejátszókon, illetve akár mobilon történő tartalmak lejátszásához a multimédiás tartalmakat egy feladatban a konfigurált minőségben, illetve Kodek formátumra tudjuk konvertálni amivel akár ütemezhetjük a feladatot. YouTube lejátszási listák, illetve csatornák letöltéséhez a szoftver munkaterületén aktiválni kell a Download Playlist or Channel funkciót.

A szoftverrel számos Videó formátum között választhatunk a YouTube, Tiktok, Facebook közösségi oldalakról történő tartalmak letöltési feladataiban amivel akár lejátszási listákat, illetve csatornákat is letölthetünk. A 2k, 4k, 8k, 3D felbontású Videók letöltéséhez megfelelő All Video Downloader innen érhető el.

All Video Downloader – Videó letöltő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube lejátszási listák letöltése az All Video Downloader YouTube Videó letöltővel
Szerző
Leírás
Okos TV, illetve Android operációs rendszerrel használt mobilokon is lejátszható formátumban tölthetünk le lejátszási listákat, csatornákat az All Video Downloader YouTube Videó letöltővel.

Kapcsolódó szoftverek