Ezzel a YouTube videó kliens programmal akár felirat fájlokat is le lehet tölteni

YouTube videók kezeléséhez, vagyis az azok letöltéshez használható ingyenes alkalmazás a YouGet. A program több kényelmi funkcióval is rendelkezik ahol a multimédiás tartalomra jellemző számos tulajdonsága módosítható kiválasztható. Ilyen az audió tartalmak kinyerése.

A YouGet a zenei fájlok kinyerésén kívül képes a videókhoz hozzáadott felirat fájlokat is kezelni így ha eredeti minőség szerint, illetve a megosztott formájában szeretnél egy videót beszerezni, talán az egyik legprofibb megoldás. Egy adott időintervallumban kijelölt tartalom elmentésére is teljesen támogatott. A felirat kezelő funkciója az a képessége amit talán egyetlen hasonló videó letöltésvezérlő szoftver esetén sem tapasztalhattunk.

Ha audiót szeretnél letölteni a mobilodra, esetleg a kedvenc videó lejátszódra akarsz tartalmat, minden szituáció esetén ki lehet választani a megfelelő minőséget. Ez sem nehéz mivel azt egy nagyon egyszerű beállítás panelon lehet kiválasztani.

Az MP3, MP4 formátumot kezelő program, a YouGet telepítés nélküli kiadása rengeteg fizetős szoftver helyett ki lehet választani ha a korábban leírt feladatokra tartanánk igényt, rendszeresen tekintünk meg YouTube tartalmakat. Az ingyenes YouTube kliens innen szerezhető be.

YouGet – YouTube kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ezzel a YouTube videó kliens programmal akár felirat fájlokat is le lehet tölteni
Szerző
Leírás
A YouGet videó letöltő alkalmazással egy profi, egyszerűen használható alkalmazást választhatunk YouTube tartalmakhoz.

Kapcsolódó szoftverek