Konvertálás, videó letöltés, szerkesztés, ezt mind támogatja a Windows TubeMate médiacentere

Rengeteg formátumban, minőségben képes videókat letölteni a YouTube megosztójáról a Windows TubeMate nevű szoftver. Néhány érdekessége a beépített videó vágó, illetve hogy időzítve is használható.

A korábban említett oldalról videó, vagy hang formában tudsz tartalmakat beszerezni, azt csengőhangként, videó klipként használhatod, ha nincsenek különösebb elképzeléseid, azt később már szerkeszteni sem szükséges, mivel a szoftverrel az első használatakor vágható. A Windows TubeMate néhány lépésben időzíthető, a korábban meghatározott időintervallumban lesz képes a kiválasztott, konfigurált tartalmat kezelni, videókat letölteni.

Videó szerkesztő, vágó funkció

A beállításoknál szerkeszthető, hogy milyen formátumot ajánljon fel mint alapértelmezett fájlkiterjesztés, ez az eszköztárnál áll majd rendelkezésre. Itt nem csak hogy népszerű, hanem kevésbé elterjedt kodek jellemzők is kiválaszthatóak. Importálhatóak URL listák, ezek a korábban említett kényelmi lehetőségekkel járnak együtt, a megfelelő pillanatban elvégzi a munkafolyamatot, vagyis letölti a videót a kiválasztott helyre. YouTube tartalmak automatizált elmentésére egy kiváló választás. Ingyenesen időkorlátozással használható, ezalatt az intervallum alatt teljes funkcionalitással fut. A Windows TubeMate kliens innen szerezhető be. Audiók kinyeréséhez is megfelel az alábbi médiacenter.

YouTube videó letöltő – Windows TubeMate


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Konvertálás, videó letöltés, szerkesztés, ezt mind támogatja a Windows TubeMate médiacentere
Szerző
Leírás
Prémium kategóriás videó letöltő alkalmazás, konvertálóval, audió kinyerővel: Windows TubeMate

Kapcsolódó szoftverek