Free YouTube to MP3 Converter: Tölts le YouTube videókat AAC, OGG, WAV, MP3 formátumban

Rengeteg népszerű formátumban tudsz YouTube videókat letölteni ezzel a remek kliens alkalmazással, ha szükséges lejátszólistákba rendszerezve lehet azokat kezelni egy munkafolyamaton belül. A Free YouTube to MP3 Converter többek között AAC, OGG, WAV, MP3 kodek formátumban is le tudja azokat menteni.

A programmal igen egyszerűen gyorsan tudsz videókat letölteni a YouTube-ról, akár zenei tartalmakat is kinyerhetsz ha esetleg azt csengőhangként szeretnéd később felhasználni. Ehhez MP3 formátumot lehet kiválasztani. A Free YouTube to MP3 Converter videó letöltője szerencsére több kodek formátumot támogat, sőt még a minőség is kiválasztható amit a felhasználás helye határozhat meg. Ha korábban több videót is kiválasztottál azt egy speciális listába tudod rendszerezni azt egy feladaton belül, a lehető legegyszerűbben tudod lementeni a PC-re.

Kompakt használat

A remek megtervezés nem csak az egyszerű használattal jár egy időben hanem minden fontosnak számító lehetőség felfedezhető amit egy videó letöltésvezérlő program nyújtani tud. Ingyenes használat esetén csak az alap funkciók próbálhatóak ki, ez otthoni felhasználásra tökéletes. Ha ez kevés a számodra némi költségért cserébe néhány plusz funkció érhető el, ilyen a széles körűbb formátum választási lehetőség.

Free YouTube to MP3 Converter – YouTube videó letöltő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Free YouTube to MP3 Converter: Tölts le YouTube videókat AAC, OGG, WAV, MP3 formátumban
Szerző
Leírás
Audió kinyerő funkcióval rendelkező videó letöltő alkalmazás - Free YouTube to MP3 Converter

Kapcsolódó szoftverek