Freemake Video Downloader: Videók konvertálására

Az alábbi alkalmazás különlegessége, hogy egy munkameneten belül több feladatot is végre tudsz hajtani. A Freemake Video Downloader videók konvertálására is bevethető.

Ha videókat töltesz le, annak kimeneti formátuma nem minden esetben ideális. Ezt könnyen lehet orvosolni konvertálással, ráadásul úgy hogy annak minősége nem változik. Ha egy olyan alkalmazást keresel ami egy felületen tud videókat letölteni és konvertálni, akkor a Freemake Video Downloader-re van szükséged.

Mivel a szoftver Magyar nyelven is tud, igazán egyszerű kezelni. Videók letöltését a hagyományos vágólap beillesztéses módszerrel lehet kezdeményezni, de közvetlenül itt van arra módod, hogy azt egyszerre át is tudd alakítani, dekódolni. Az URL analizálása után egy új felugró ablakban jeleníti meg a választható formátumokat, az alsó menüsornál adható meg a konvertálás lehetőség. A Freemake Video Downloader többek között ismeri az AVI, MKV, MP3, PSP, 3GP, Android, iPod, iPad kimeneteket. Egy kattintással végre is hajtja azt.

A Freemake Video Downloader videók konvertálására is képes , tippek

Freemake Video Downloader: Videók konvertálására


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek