Vlufi: Ingyenes YouTube, Facebook videó letöltő szoftver…

Egy teljesen ingyenesen használható, kifejezetten az egyszerűséget szem előtt tartó YouTube, Facebook közösségi megosztó portálokon található multimédiás tartalmak lementésére alkalmas szoftver a Vlufi.

Videó letöltő alkalmazást keresel? Fontos hogy egyszerűen lehessen használni? Akkor itt a Vlufi.

A szoftver több mint egy hagyományos kliens alkalmazás, mivel szükség esetén a kiválasztott médiafájlt akár konvertálni is lehet, ami igazán érdekes az esetében, hogy több népszerűbb formátumot is ki tudsz választani mint mentési formátum.

A Vlufi támogatja a legnagyobb közösségi portálokat, vagyis a YouTube-ot, illetve a Facebook-ot. A használata előtt ha szükségét érzed néhány egyszerűbb beállítást is elvégezhetsz, így a későbbiekben már ezzel nem kell az időt tölteni, csak használni kell. Kiválaszthatod a minőséget, a felbontást, bitrátát… Ha egy adott fájlt már többször is lementettél, azt is definiálhatod, hogy mit kezdjen a duplikátumokkal.

FLV, MP4, 3GP, MP3, MKV, AVI formátumokat támogat.

A hivatkozás megadása után akár egyetlen kattintással kezdeményezheted a videó lementését abba a mappába ahová csak szeretnéd, ezt is külön konfigurálhatod.

Ha ki szeretnéd próbálni a Vlufi legújabb kiadását innen szerezheted be.

Egyszerű, gyors könnyed megoldást biztosít videó jellegű tartalmak lementésére a Vlufi, természetesen a program támogatja a legnagyobb közösségi megosztó portálokat, konvertálni is tud, így erre sem kell külön programot telepíteni. Ingyenes kiadás. Sajnos Magyarul nem használható, csak Angol nyelven futtatható.

Vlufi: Ingyenes, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program Facebook támogatással…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Vlufi: Ingyenes YouTube Facebook videó letöltő szoftver…
Szerző
Leírás
Egy teljesen ingyenesen használható, kifejezetten az egyszerűséget szem előtt tartó YouTube, Facebook közösségi megosztó portálokon található multimédiás tartalmak lementésére alkalmas szoftver a Vlufi.

Kapcsolódó szoftverek