YouGet 1.0

A YouGet egy YouTube videó letöltő program amivel több formátumban is el lehet tárolni a multimédiás fájlt. A szoftver képes audió tartalmak kinyerésére a videóból, szüneteltethető a feladat, előre kiválasztható a minőség és még a hozzájuk tartozó feliratokat is be lehet hozzájuk szerezni. Free alkalmazás. MP3, MP4 formátumban lehet használni.

A teljesen szabadon megosztott alkalmazással egy mindenképp kipróbálni javasolt szoftver áll rendelkezésre amivel YouTube videókat lehet letölteni, illetve egyéb eltárolási módszer alapján lehet azokkal feladatokat elvégeznünk. A YouGet teljesen ingyenesen, illetve egyszerű eszközökkel áll rendelkezésre.

A YouGet YouTube kliens szoftverét egy tömörített mappa tartalmaként lehet letölteni, azért hogy a programot videók elmentésére tudjuk használni azt csak ki kell csomagolni, majd futtatni kell.

A szoftver egy nem csak hogy remek megjelenéssel bíró felhasználói felületet szolgáltat hanem nagyon egyszerűen lehet a közösségi megosztó portálokon közzétett tartalmakat beszerezni, vele, csak a YouTube oldalának a megtekintése után a téged érdeklő videó hivatkozását a vágólapra kell másolni majd beilleszteni a YouGet címsorába. Néhány egyéb beállítást is ki lehet választani, ilyen a minőség, a jobb, a bitráta módosításával egy meghatározott területre megfelelő videó tartalom hozható létre. Majdnem ugyan olyan kényelmi eszközöket lehet kiválasztani mintha a MyTube nevű szoftvert használnánk.

Ha csak zenét szeretnél YouTube videóból kinyerni ekkor azt külön ki kell választani, itt MP3 formátumot lehet kiválasztani. Ha esetleg a videó változatlan példányát szeretnéd offline felhasználás céljára beszerezni a YouGet a felirat fájlokat is támogatja.

Információkat is meg tudja jeleníteni amik a videóhoz tartozik. A feladat szüneteltethető, illetve újból folytatható ha nagyobb mérettel rendelkező fájlokkal dolgozunk, ebben az esetben lehet majd ez a lehetőség szükséges. YouTube videók letöltéséhez remek eszköz a 3D YouTube Downloader kliense.

A YouGet egy telepítést nem igénylő, ingyenes videó letöltő szoftver ami audió kinyerő funkciót is tartalmaz. Ha a videó készítője felirat fájlokat is hozzáadott külön lehet azokat kezelni mint egy plusz kiegészítő. Magad választhatod ki hogy milyen minőségben szeretnél YouTube videókat letölteni.

YouGet

YouGet Összefoglaló:

 • YouTube kliens program
 • nem kell telepíteni
 • audió kinyerő
 • egyszerű kezelhetőség
 • MP3, MP4 formátumokhoz
 • felirat fájlok támogatása
 • kiválaszthatod a bitrátát
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/zeybek/YouGet

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
YouGet
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Gihosoft TubeGet 8.4.582020-06-21 Gihosoft TubeGet 8.4.58 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • 4K YouTube to MP3 3.0.2.16772016-08-13 4K YouTube to MP3 3.0.2.1677 (0)
  A 4K YouTube to MP3 egy speciális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel számos videómegosztó portálról tudsz tartalmakat lementeni, […]
 • YouTube By Click 2.2.1432020-12-02 YouTube By Click 2.2.143 (0)
  A YouTube By Click egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]
 • save2pc Light 4.3.62020-12-01 save2pc Light 4.3.6 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Sushi Browser 0.32.02020-10-06 Sushi Browser 0.32.0 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]