Letöltésvezérlő

YouGet 1.0

A YouGet egy YouTube videó letöltő program amivel több formátumban is el lehet tárolni a multimédiás fájlt. A szoftver képes audió tartalmak kinyerésére a videóból, szüneteltethető a feladat, előre kiválasztható a minőség és még a hozzájuk tartozó feliratokat is be lehet hozzájuk szerezni. Free alkalmazás. MP3, MP4 formátumban lehet használni.

A teljesen szabadon megosztott alkalmazással egy mindenképp kipróbálni javasolt szoftver áll rendelkezésre amivel YouTube videókat lehet letölteni, illetve egyéb eltárolási módszer alapján lehet azokkal feladatokat elvégeznünk. A YouGet teljesen ingyenesen, illetve egyszerű eszközökkel áll rendelkezésre.

A YouGet YouTube kliens szoftverét egy tömörített mappa tartalmaként lehet letölteni, azért hogy a programot videók elmentésére tudjuk használni azt csak ki kell csomagolni, majd futtatni kell.

A szoftver egy nem csak hogy remek megjelenéssel bíró felhasználói felületet szolgáltat hanem nagyon egyszerűen lehet a közösségi megosztó portálokon közzétett tartalmakat beszerezni, vele, csak a YouTube oldalának a megtekintése után a téged érdeklő videó hivatkozását a vágólapra kell másolni majd beilleszteni a YouGet címsorába. Néhány egyéb beállítást is ki lehet választani, ilyen a minőség, a jobb, a bitráta módosításával egy meghatározott területre megfelelő videó tartalom hozható létre. Majdnem ugyan olyan kényelmi eszközöket lehet kiválasztani mintha a MyTube nevű szoftvert használnánk.

Ha csak zenét szeretnél YouTube videóból kinyerni ekkor azt külön ki kell választani, itt MP3 formátumot lehet kiválasztani. Ha esetleg a videó változatlan példányát szeretnéd offline felhasználás céljára beszerezni a YouGet a felirat fájlokat is támogatja.

Információkat is meg tudja jeleníteni amik a videóhoz tartozik. A feladat szüneteltethető, illetve újból folytatható ha nagyobb mérettel rendelkező fájlokkal dolgozunk, ebben az esetben lehet majd ez a lehetőség szükséges. YouTube videók letöltéséhez remek eszköz a 3D YouTube Downloader kliense.

A YouGet egy telepítést nem igénylő, ingyenes videó letöltő szoftver ami audió kinyerő funkciót is tartalmaz. Ha a videó készítője felirat fájlokat is hozzáadott külön lehet azokat kezelni mint egy plusz kiegészítő. Magad választhatod ki hogy milyen minőségben szeretnél YouTube videókat letölteni.

YouGet

YouGet Összefoglaló:

 • YouTube kliens program
 • nem kell telepíteni
 • audió kinyerő
 • egyszerű kezelhetőség
 • MP3, MP4 formátumokhoz
 • felirat fájlok támogatása
 • kiválaszthatod a bitrátát
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/zeybek/YouGet

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
YouGet
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cube YouTube Downloader 1.12.22023-06-01 Cube YouTube Downloader 1.12.2 (0)
  A Cube YouTube Downloader egy videó letöltő amivel akár a multimédiás tartalmakhoz integrált feliratokat is el lehet tárolni. Nem […]
 • Gihosoft TubeGet 9.4.542024-07-19 Gihosoft TubeGet 9.4.54 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • Tartube 2.52024-01-03 Tartube 2.5 (0)
  A Tartube egy extra funkciókkal tervezett letöltésvezérlő kliens ami YouTube videókhoz is futtatható. A Free alkalmazás rengeteg […]
 • 4K YouTube to MP3 4.11.0.54502023-08-10 4K YouTube to MP3 4.11.0.5450 (0)
  A 4K YouTube to MP3 egy speciális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel számos videómegosztó portálról tudsz tartalmakat lementeni, […]
 • Fast Downloader 0.5.82023-06-12 Fast Downloader 0.5.8 (0)
  A Fast Downloader a lehető legjobb minőségben tud akár teljes lejátszási listákat letölteni ami akár Windows 11 operációs rendszeren […]

Szólj hozzá