YouGet 1.0

A YouGet egy YouTube videó letöltő program amivel több formátumban is el lehet tárolni a multimédiás fájlt. A szoftver képes audió tartalmak kinyerésére a videóból, szüneteltethető a feladat, előre kiválasztható a minőség és még a hozzájuk tartozó feliratokat is be lehet hozzájuk szerezni. Free alkalmazás. MP3, MP4 formátumban lehet használni.

A teljesen szabadon megosztott alkalmazással egy mindenképp kipróbálni javasolt szoftver áll rendelkezésre amivel YouTube videókat lehet letölteni, illetve egyéb eltárolási módszer alapján lehet azokkal feladatokat elvégeznünk. A YouGet teljesen ingyenesen, illetve egyszerű eszközökkel áll rendelkezésre.

A YouGet YouTube kliens szoftverét egy tömörített mappa tartalmaként lehet letölteni, azért hogy a programot videók elmentésére tudjuk használni azt csak ki kell csomagolni, majd futtatni kell.

A szoftver egy nem csak hogy remek megjelenéssel bíró felhasználói felületet szolgáltat hanem nagyon egyszerűen lehet a közösségi megosztó portálokon közzétett tartalmakat beszerezni, vele, csak a YouTube oldalának a megtekintése után a téged érdeklő videó hivatkozását a vágólapra kell másolni majd beilleszteni a YouGet címsorába. Néhány egyéb beállítást is ki lehet választani, ilyen a minőség, a jobb, a bitráta módosításával egy meghatározott területre megfelelő videó tartalom hozható létre. Majdnem ugyan olyan kényelmi eszközöket lehet kiválasztani mintha a MyTube nevű szoftvert használnánk.

Ha csak zenét szeretnél YouTube videóból kinyerni ekkor azt külön ki kell választani, itt MP3 formátumot lehet kiválasztani. Ha esetleg a videó változatlan példányát szeretnéd offline felhasználás céljára beszerezni a YouGet a felirat fájlokat is támogatja.

Információkat is meg tudja jeleníteni amik a videóhoz tartozik. A feladat szüneteltethető, illetve újból folytatható ha nagyobb mérettel rendelkező fájlokkal dolgozunk, ebben az esetben lehet majd ez a lehetőség szükséges. YouTube videók letöltéséhez remek eszköz a 3D YouTube Downloader kliense.

A YouGet egy telepítést nem igénylő, ingyenes videó letöltő szoftver ami audió kinyerő funkciót is tartalmaz. Ha a videó készítője felirat fájlokat is hozzáadott külön lehet azokat kezelni mint egy plusz kiegészítő. Magad választhatod ki hogy milyen minőségben szeretnél YouTube videókat letölteni.

YouGet

YouGet Összefoglaló:

 • YouTube kliens program
 • nem kell telepíteni
 • audió kinyerő
 • egyszerű kezelhetőség
 • MP3, MP4 formátumokhoz
 • felirat fájlok támogatása
 • kiválaszthatod a bitrátát
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/zeybek/YouGet

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
YouGet
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Gihosoft TubeGet 8.6.582021-03-27 Gihosoft TubeGet 8.6.58 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • 4K YouTube to MP3 3.0.2.16772016-08-13 4K YouTube to MP3 3.0.2.1677 (0)
  A 4K YouTube to MP3 egy speciális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel számos videómegosztó portálról tudsz tartalmakat lementeni, […]
 • ByClick Downloader 2.3.122021-07-29 ByClick Downloader 2.3.12 (0)
  A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]
 • 4k Video Downloader 4.17.0.44002021-07-23 4k Video Downloader 4.17.0.4400 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]
 • save2pc Light 5.6.2.16132021-01-22 save2pc Light 5.6.2.1613 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]