MyTube 3.4.0.0 Beta

A MyTube segítségével egyszerűen, gyorsan tudsz a YouTube videómegosztóról tartalmakat letölteni. Rengeteg különleges szolgáltatást tartalmaz ez a Free alkalmazás, többek között biztosít keresőt, beépített médialejátszót is. Az érdekesebb tartalmak kedvencekbe rendezhető. Tud konvertálni is, így a formátumokkal sincs tovább probléma ( WMV, AVI, MOV, MP3 ).

Ma már a YouTube nem csak szórakozás szempontjából lehet hasznos hisz számos olyan tartalom is található ott amik akár oktatási célokat szolgálnak, vagy esetenként olyan videó is fellehető, ami egy meghatározott problémára szolgáltat megoldást.

Ha a böngésződ nélkülözésével, sokkal rugalmasabban szeretnéd ezeket a multimédiás elemeket kezelni, akkor a MyTube hamar el fogja nyerni a tetszésedet.

A néhány kattintásból álló telepítés után egy igen egyszerűre szabott felhasználói felület tárul eléd ahol, kifejezetten a céltudatos tervezés volt szempont.

A MyTube funkcionálisan igen széleskörű szolgáltatásokkal van ellátva. Neki köszönhetően nélkülözhető a böngésző, hisz tartalmaz egy beépített videó kereső funkciót, amivel a téged érdeklő tartalmak az adott előadó, vagy meghatározott kulcsszavak megadásával listázhatóak ki, sőt a fontosabbakat lejátszólistákhoz is hozzá lehet adni a későbbi megnyitás megkönnyítésének az érdekében.

A MyTube a videókat le is tudja tölteni, itt felkínálja az összes elérhető formátumot, felbontást. Kézzel választható ki hogy mire van szükséged.

A kezelőszervét tekintve 4 fő menüpontot tartalmaz, a keresőt, a videólejátszót, a letöltésvezérlőt és a kedvenceket, ahol azok a videók találhatóak meg amiket korábban elmentettél.

A MyTube opcionálisan tud még konvertálni is, itt néhány fontosabb kimenetet támogat, többek között a WMV, AVI, MOV, MP3 fedezhető fel ezen a listán.

Ha egyszerre több tartalommal dogozol összeállíthatóak saját listák, így egy munkameneten belül több videót is tud kezelni. Az összeállítás több elrendezés szerint csoportosítható.

A videók nem csak kereséssel érhetőek el, hanem akár a korábban a böngészőből kimásolt URL beillesztéses módszerrel is be lehet tallózni, majd az előzőleg ismertetett lehetőségek így is elérhetőek. Hasonló beépített keresővel ellátott szoftver az Ashampoo ClipFinder HD ami szintén ingyenes. A Wise Video Downloader szintén a felhasználóbarát opciókat tartja szem előtt.

A MyTube egy univerzális szoftvercsomag, amivel videókat lehet letölteni, konvertálni, megtekinteni a böngésző nélkülözése mellet. Kialakításban kifejezetten az egyszerűséget tartja szem előtt.

MyTube

MyTube összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • kereső funkció
 • konvertáló
 • kedvencek támogatás
 • választható minőség letöltés esetén
 • beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://smartpcsoft.com/mytube.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MyTube
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • oTube (Youtube Donwloader) 1.52015-08-18 oTube (Youtube Donwloader) 1.5 (0)
  Az oTube (Youtube Donwloader) az egyik legegyszerűbb módját biztosítja arra hogy az egyik legnépszerűbb videómegosztó portálról […]
 • ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter 1.402015-03-08 ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter 1.40 (0)
  A ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter egy több funkciós videó letöltő program. Egy munkafolyamaton belül lehetőség van a média […]
 • Aero YouTube Downloader 1.2.18.12014-11-11 Aero YouTube Downloader 1.2.18.1 (0)
  Az Aero YouTube Downloader egy videók letöltését támogató kliens szoftver. Egyszerű kezelhetőség, választható minőség és formátum […]
 • Youtube Downloader HD 2.9.9.272015-12-22 Youtube Downloader HD 2.9.9.27 (0)
  A Youtube Downloader HD rendkívül könnyen kezelhető Free alkalmazás, amivel közösségi videómegosztókon található tartalmakat […]
 • Tiny Downloader 1.1.0 Beta2014-01-20 Tiny Downloader 1.1.0 Beta (0)
  Többek között YouTube videók letöltésére is használható egyszerűen futtatható szoftver a Tiny Downloader. Különösen egyszerű […]