Smartpcsoft termékek - SzoftHub.hu

Smartpcsoft

 • Az Easy Convert egy egyszerű kinézettel bíró videó konvertáló program, ami támogatja a népszerűbb kimenetek gyors dekódolását. Ismeri többek között a 3GP, AVI, FLV kodekeket is. Free alkalmazásként vehető igénybe.

  Easy Convert 1.2.0.0

  Az Easy Convert egy egyszerű kinézettel bíró videó konvertáló program, ami támogatja a népszerűbb kimenetek gyors dekódolását. Ismeri többek között a 3GP, AVI, FLV kodekeket is. Free alkalmazásként vehető igénybe.

  olvasd tovább...

 • A MyTube segítségével egyszerűen, gyorsan tudsz a YouTube videómegosztóról tartalmakat letölteni. Rengeteg különleges szolgáltatást tartalmaz ez a Free alkalmazás, többek között biztosít keresőt, beépített médialejátszót is. Az érdekesebb tartalmak kedvencekbe rendezhető. Tud konvertálni is.

  MyTube 3.2.0.0

  A MyTube segítségével egyszerűen, gyorsan tudsz a YouTube videómegosztóról tartalmakat letölteni. Rengeteg különleges szolgáltatást tartalmaz ez a Free alkalmazás, többek között biztosít keresőt, beépített médialejátszót is. Az érdekesebb tartalmak kedvencekbe rendezhető. Tud konvertálni is.

  olvasd tovább...