Gom Media Player: YouTube videó megnyitása…

Ez a remek multimédiás központ a Gom Media Player támogatja, hogy Streamingeléssel YouTube videókat tudj megtekinteni, így több egyedi különleges lehetőség válik elérhetővé. Te már kipróbáltad?

Ha a címben szereplő film, illetve audió lejátszó szoftvert használod multimédiás tartalmaid megnyitására, bizonyára igen hasznos lehet a számodra, hogy a Gom Media Player meg tud birkózni a YouTube videókkal is, vagyis azokat is meg lehet vele tekinteni közvetlenül a felületéről. Ez szerencsére nem nagy kihívás, hisz ez a lehető legegyszerűbb opciói közzé tartozik.

Nem is kell mást tenned, mint elindítani a Gom Media Player-t, majd a kezelőfelületére kattintani jobb egérgombbal, majd az Open menüponton belül az „URL” lehetőséget választani. A böngészőből kimásolt cím megadásával túl is vagy a dolgok nehezén.

A korábban többször is megtekintett videók URL-je elmenthető, így azokat később bármikor meg tudod vele nyitni, ezáltal hanyagolhatod a böngésződet ehhez.

Természetesen ettől merőben többet nyújt a Gom Media Player, érdemes minél jobban kihasználni a szolgáltatásait, hisz egy igazán remek alkalmazás.

Ha nem vagy kibékülve a gyári kinézetével azt a beépített skinek kiválasztásával egyedivé lehet tenni.

Mint a nagyobb márkák esetén, ő is teljes körű szolgáltatást ad a feliratokhoz. Olyan különleges beállítások is megtalálhatóak benne mint az egyedileg konfigurálható fényerő, kontraszt, audió jellemzők. Sőt aki igazán különlegességre vágyik, azok képlopót is igénybe vehetnek, az érdekesebb filmjelenetek megörökítéséhez, ekkor nem lesz szükség újabb alkalmazás telepítésére.

A kis mérete és csekély erőforrás igénye mellett a Gom Media Player biztosítja mindazt ami a maximális szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz fontosnak tekinthető.

Legyen szó a számítógép merevlemezén, vagy külső adathordozón található elemekről, vagy akár stream adatfolyamokról, a Gom Media Player minden esetben a legjobbat nyújtja.

gom media player youtube video megnyitasa-44520fg

Tekints meg YouTube videókat egyszerűen a Gom Media Player segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Gom Media Player: YouTube videó megnyitása...
Szerző
Leírás
Ez a remek multimédiás központ a Gom Media Player támogatja, hogy Streamingeléssel YouTube videókat tudj megtekinteni, így több egyedi különleges lehetőség válik elérhetővé. Te már kipróbáltad?

Kapcsolódó szoftverek