Online rádiókhoz is használhatod a BMPlayer médialejátszóját

Megközelítőleg bármilyen forrásból képes multimédiás tartalmakat megnyitni a BMPlayer nevű program amivel többek között Online rádiócsatornák is felfedezhetőek. Alapvetően a számítógépen található multimédiás tartalmak lejátszásához használható.

Maximális kodek formátum támogatással rendelkező alap felhasználói felülettel kialakított film, illetve zene lejátszó ami Stream feladatokra is biztosít speciális kiegészítőt, ezt videók, illetve Online rádiók esetén lehet érzékelni. A felhasználói felülete sokkal egyszerűbb, kevesebb beállítással rendelkezik mint a hasonló multimédiás programok, a beállításokra is igaz ez az állítás, ez kezdőknek, illetve azoknak jöhet jól akik az azonnali eredményeket szeretik. A BMPlayer az egyszerű eszközökön kívül egy másik nagyon hasznos funkcióval is büszkélkedhet, 3D formátumban képes lejátszani azokat a filmeket amik ilyen jellegű paraméterekkel rendelkeznek, illetve a megjelenítő is optimális képességekkel illeszkedik ehhez.

A BMPlayer egy remek megtervezés azoknak akik egy ingyenes szoftvert szeretnének segítségül hívni a kedvenc videók lejátszásához. Kompatibis eszközök, TV, Kamerák által sugárzott Stream anyagának a kezelésére is kiválasztható ahol gyakorlatilag nincs is szükség egyéb plusz funkciókra, csak a szükséges előkészületekre. Innen töltheted le a legújabb kiadását.

BMPlayer – videó lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Online rádiókhoz is használhatod a BMPlayer médialejátszóját
Szerző
Leírás
BMPlayer - ingyenes multimédiás program Stream feladatokhoz, remek megtervezéssel rendelkező felhasználói felülettel.

Kapcsolódó szoftverek