FFmpeg Batch A/V Converter: videó konvertáló szoftver felvevő funkcióval

Remek felhasználói felület, kiváló funkció támogatás, ezek a legfontosabb paraméterei, amiért érdemes kipróbálni. Az FFmpeg Batch A/V Converter projektek létrehozásához videó felvevővel is rendelkezik.

Minőségi, több hasznos kiegészítő kiválasztása mellett lehet videókat konvertálni, saját projekteket létrehozni amiben olyan tartalom helyezhető el amire pont szükség van. A program a szokásos fájl betallózásos módszeren kívül felvevő funkcióval is rendelkezik, ahol a tartalom azonnal hozzá is adható a megkezdett projekthez. Az FFmpeg Batch A/V Converter telepíthető, illetve hordozható változatban szerezhető be, az utóbbit azoknak javasoljuk akik több gépre, illetve kipróbálási célokra szánják.

A saját videó bemutató létrehozásakor egyszerre több videó is hozzáadható, vágható, fejezetek adhatóak hozzá, profil szerint határozható meg hogy milyen minőségi jellemzőket tapasztaljon majd a kipróbálója. Azoknak akik még nem próbálták ki korábban, azoknak egy segédfelület áll rendelkezésre ami lépésenként képes végig navigálni a legfontosabb mozzanatokon, hogy egy különleges, egyben látványos projekt legyen a végeredmény.

Biztonsági mentést lehet készíteni az alkalmazott beállításoktól, külön mód van felirat fájlok hozzáadására. Az FFmpeg Batch A/V Converter ingyenesen próbálható ki.

FFmpeg Batch A/V Converter


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FFmpeg Batch A/V Converter: videó konvertáló szoftver felvevő funkcióval
Szerző
Leírás
Profilos konvertáló videó felvevő funkcióval: FFmpeg Batch A/V Converter

Kapcsolódó szoftverek