Video to GIF Converter: Ingyenes GIF konvertáló szoftver

Ha rendelkezel egy videóval, amit GIF formátumra szeretnél konvertálni, erre keresel egy ingyenes, egyszerűen használható programot, akkor erre az egyik legjobb választás a Video to GIF Converter. Videó szerkesztő funkciót is tartalmaz, feliratozási opciókkal…

Egy célspecifikus, különleges, nagyon egyszerűen használható konvertáló szoftver a Video to GIF Converter, az alkalmazás kifejezetten azok számára lett kifejlesztve akik videókból szeretnének GIF formátumot készíteni, illetve a betallózott médián egyszerűbb szerkesztési feladatokat elvégezni.

A Video to GIF Converter azokat a funkciókat biztosítja csak amire mindenképp szükség van. A szoftver indítását követően opcionálisan több videót is meg lehet a számára adni, kötegelt formában is használható. Itt csak a médiafájlt, vagy az azt tartalmazó mappát a felületére kell húzni, a konvertálás előtt néhány extra videó szerkesztési opció is azonnal elérhetővé válik, tudod vele azt vágni, újraméretezheted, effektezheted, módosíthatóak a színjellemzői, sőt ha arra tartanál igényt, feliratozhatsz, vagy korábban elkészített logókat helyezhetsz el rajta, itt képformátum választható ki. Definiálható az elhelyezkedés, illetve a hozzá tartozó jellemzők.

Ha ki szeretnéd próbálni a Video to GIF Converter legújabb kiadását innen szerezheted be.

Ezzel az ingyenes konvertálóval szinte bármilyen videó kodekből GIF formátumot tudsz készíteni, tartalmaz még videó szerkesztő funkciót is, vágási feladatokhoz, illetve feliratozáshoz. Képlopó funkciót is tartalmaz. Jelenleg Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Video to GIF Converter: ingyenes GIF konvertáló…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Video to GIF Converter: Ingyenes GIF konvertáló szoftver
Szerző
Leírás
Ha rendelkezel egy videóval, amit GIF formátumra szeretnél konvertálni, erre keresel egy ingyenes, egyszerűen használható programot, akkor erre az egyik legjobb választás a Video to GIF Converter. Videó szerkesztő funkciót is tartalmaz, feliratozási opciókkal...

Kapcsolódó szoftverek