ShanaEncoder 5.2.1.2

A ShanaEncoder konvertálójával szinte bármilyen videó formátumot át tudsz alakítani, népszerűbb kimenetté. Az alábbi Free alkalmazás segítségével mobilokra optimális jellemzőkkel bíró tartalmakat is készíthetsz. Tartalmaz egy beépített médialejátszót is. Néhány támogatott formátum: AVI, 3GP, MPEG, MKV, GIF, FLV, FLAC, ASF, TS.

Ha egyszerűen és gyorsan szeretnél videókat konvertálni, azt mobilra szántad, akkor kipróbálhatod a teljesen ingyenesen használható ShanaEncoder nevű programot. Számos ma népszerűen tekinthető formátumot támogat, opcionálisan profil szerint is ki lehet azt választani.

A ShanaEncoder letöltése után a telepítésekor opcionálisan egy kodek csomagot szerez be ami a rendeltetésszerű használat érdekében fontos.

Az indítást követően egy hagyományos, áttekinthető kezelőfelület fogad, ahol a konvertálásra szánt tartalmat a felületére lehet húzni. Természetesen a szoftver egyszerre több videó dekódolását is végre tudja hajtani.

ShanaEncoder – Kiválasztható formátumok

A ShanaEncoder rengeteg népszerű, ma elterjedt formátumot támogat, legyen az AVI, 3GP, MPEG, MKV, GIF, FLV, FLAC, ASF, TS, PM4, WAV. Ezeket manuálisan is ki lehet választani, de ha egyszerűen ezzel nem szeretnéd tölteni az időt, profil szerint is elvégezhető. Itt néhány mobil márkát kiemelve, támogatja az LG, Sony, Apple, HTC, Samsung, Sony telefontípusokat. Az utóbbi konfigurálás esetén gyorsabban használatba vehető.

A konvertálás előtt a ShanaEncoder lehetőséget biztosít arra hogy néhány testre szabási lehetőséghez hozzá tudj férni. Kodek jellemzők módosítása, felirat fájlokat lehet hozzáadni, egyedileg módosítható a kimeneti fájlra jellemző audió tulajdonságok. Akár egyedi logó fájlokat is integrálhatsz.

A ShanaEncoder kinézetét beépített bőrökkel lehet megváltoztatni.

Videók konvertálására használhatod még a Format Factory, illetve a Freemake Video Converter nevű szoftvert. Az utóbbi alternatíva a látványosságot, az egyszerű kezelhetőséget, az azonnali eredményeket ötvözi egyetlen felületen.

A ShanaEncoder egy ingyenes, könnyen használható videó konvertáló szoftver, amivel mobilokra tudsz támogatott formátummal bíró kimenetet készíteni. Skinezhető, manuális, illetve profil szerint is konfigurálható.

ShanaEncoder

ShanaEncoder összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • Profilos elrendezés
 • Mobilokra optimális kimenetek készítéséhez
 • Skinezhető kezelőfelület
 • felirat fájlok hozzáfűzése
 • logókkal látható el a videó
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://shana.pe.kr/shanaencoder_summary


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ShanaEncoder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SmartFFmpeg 1.3.82017-12-31 SmartFFmpeg 1.3.8 (0)
  A SmartFFmpeg egy igen hasznos segédszoftver, amellett hogy videó, illetve audió fájlokat konvertálhatsz, néhány egyszerűbb […]
 • Convertilla 0.6.1.332017-05-11 Convertilla 0.6.1.33 (0)
  A Convertilla egy igen kis erőforrás mellett igénybe vehető konvertáló program, amivel meglévő videóidat, audió tartalmaidat tudod […]
 • Easy Convert 1.2.0.02015-08-02 Easy Convert 1.2.0.0 (0)
  Az Easy Convert egy egyszerű kinézettel bíró videó konvertáló program, ami támogatja a népszerűbb kimenetek gyors dekódolását. Ismeri […]
 • Video Converter Factory 7.82015-01-21 Video Converter Factory 7.8 (0)
  A Video Converter Factory egy profilos konvertáló szoftver, amivel akár mobil eszközökre optimalizált Videókat tudsz gyártani. Modern […]
 • StaxRip 2.6.02021-06-05 StaxRip 2.6.0 (0)
  A StaxRip egy könnyed konvertáló és rippelő szoftver egy felületen. A különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható szoftver […]