SmartFFmpeg 1.3.8

A SmartFFmpeg egy igen hasznos segédszoftver, amellett hogy videó, illetve audió fájlokat konvertálhatsz, néhány egyszerűbb szerkesztési lehetőség is elérhető. A szoftver nem igényel telepítést, Portable változat. MPEG, MPEG2, AVI, WAV, MP3, MP4, AAC, DivX, illetve mobil eszközökre optimális kimenet támogatással. Free alkalmazás ( ingyenes ).

Az alábbi ingyenes konvertálóval széleskörű formátum támogatottság mellett tudsz zenei, illetve audió fájlokat konvertálni amellett hogy igény esetén azon egyszerűbb szerkesztési feladatokat is elvégezhetsz. A SmartFFmpeg dekódolója Mobil eszközöket is támogat.

A SmartFFmpeg letöltése után a szoftvert csak ki kell bontani egy üres mappába, ezt követően a szoftver azonnal futtatható. Nem kell telepíteni, Portable, hordozható verzió.

A konvertáló kezelőfelülete némileg eltérő megközelítéssel lett megtervezve a hasonló dekódoló eszközökkel összehasonlítva, egyetlen felületen érhető el minden fontosabb konfigurációs opció.

SmartFFmpeg – konvertálás mobil eszközökre:

A szoftver, vagyis a SmartFFmpeg igen széles felhasználhatósági körrel rendelkezik, nem csak asztali DVD lejátszókra, PC-re lehet multimédiás fájlokat készíteni, hanem szükség esetén akár mobilokra optimalizált kimeneteket is készíthetsz, így az jobb minőségben, a készülékre megfelelő paraméterekkel használható fel a későbbiekben.

A SmartFFmpeg szerencsére rengeteg kodek típust támogat mint mentési formátum. Néhányat említve MPEG, MPEG2, AVI, WAV, MP3, MP4, AAC, DivX, DVD, 3GP. Ezeket a konvertálandó médiafájl betallózása után egy legördülő listán lehet kiválasztani.

Ha szükséges, manuálisan módosítható a videó, illetve audió paraméterek, bitráta, felbontás, alkalmazott kodek jellemzők. Videók szerkesztésekor, opcionálisan előre megadható a kapni kívánt képméret, speciális média vágási funkciók vehetőek igénybe.

A SmartFFmpeg egy remek eszköz, hogy hatékonyan tudj videókat konvertálni, de ha te ettől mégis több funkcióra tartanál igényt, használhatod helyette a Hybrid nevű programot, az Any Video Converter konvertálója Rippelő funkciót is biztosít. A Freemake Video Converter szintén ideális eszköz mobilokra való konvertáláshoz.

A SmartFFmpeg egy széleskörűen, egyben egyszerűen használható konvertáló szoftver, amivel akár mobilokra optimális jellemzőkkel rendelkező videók, illetve audió tartalmak készíthetőek. A program néhány egyszerűbb videó szerkesztési feladatot is támogat. Ingyenes, nem igényel installálást.

Kapcsolódó:

Hatékony, könnyen használható konvertáló eszköz: SmartFFmpeg – Mobil támogatással

SmartFFmpeg

SmartFFmpeg Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • Nem kell telepíteni
 • Mobil eszközökre való médiafájlok készítésére is felhasználható
 • több népszerűbb formátumot támogat
 • egyszerűbb videó szerkesztési lehetőségek
 • alapvető konfigurációt igényel csupán
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SmartFFmpeg
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • Free 3GP to AVI Converter Portable 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk […]
 • FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.62019-05-06 FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.6 (0)
  Az FFmpeg Batch A/V Converter egy kötegelt feladat támogatással, egyben több korszerű eszközzel rendelkező konvertáló szoftver, […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.492021-07-20 Freemake Video Converter 4.1.13.49 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • ShanaEncoder 5.2.2.22021-07-13 ShanaEncoder 5.2.2.2 (0)
  A ShanaEncoder konvertálójával szinte bármilyen videó formátumot át tudsz alakítani, népszerűbb kimenetté. Az alábbi Free alkalmazás […]