Konvertáló programok

Video Shaper 5.7

A Video Shaper egy profil, illetve manuális multimédiás tartalom kimeneti tulajdonsággal konfigurálható videó szerkesztő. A Free alkalmazás műsoros adathordozók CD/DVD lemezre írásához, Videókból Audiók kinyeréséhez, illetve kötegelt konvertálási feladatokhoz hatékony. Az ingyenes videó konvertáló programmal effektezhetünk amivel MPEG, AVI, VMW, VOB, MKV, M4V fájlformátumok, iPhone, iPad, AppleTV eszközökön lejátszható tartalmak hozhatóak létre. Képlopó funkciót is biztosít.

Egy videók dekódolásához, effektezéséhez, illetve hangsávok kinyeréséhez használható multimédiás program amivel a tartalmakat akár CD/DVD lemezre is ki tudjuk írni. A Video Shaper a videó dekódolási munkafolyamat prioritás értékeinek a módosításához is futtatható.

A Video Shaper letöltése a szoftver telepítése után akár fájllistákat is meg tudunk nyitni amivel akár több videót tudunk konvertálni. A hasonló multimédiás szerkesztési munkafolyamatokhoz eltárolhatóak a dekódoláshoz betallózott videók listája. Profilosan, illetve akár manuálisan konfigurálhatjuk a multimédiás tartalmak tulajdonságait. MPEG, AVI, VMW, VOB, MKV, M4V Videó, MP3, WAV, FLAC, OGG, WMA Audió fájlformátumokat tudunk készíteni.

Tartalmak CD/DVD lemezre írásához is eredményes a Video Shaper

Testre szabható a videók mintavételezési frekvenciája, illetve a bitráta értékei a szoftverrel, filmek átméretezéséhez is használható. Kézzel, illetve egy legördülő listán lehet kiválasztani a videók képkocka szélességét, illetve magasságát. A kezelőfelületet skinekkel tudjuk módosítani. A tartalmakat akár meg is lehet nyitnunk a Video Shaper kötegelt videó konvertáló programmal, egy bizonyos film részről képernyőképet lehet létrehozni. A Video Shaper Videók elforgatásához is nagyszerű.

Videókból Audió tartalmat is kinyerhetünk MP3, WAV, OGG, FLAC, WMA kodek formátumban. Blu-ray lemezekre akár műsoros adathordozókat lehet készíteni.

Videókból Audiók kinyeréséhez, vágásához, illetve konvertáláshoz futtatható szoftver a Shutter Encoder, Videó fejezet kezelő funkciót a NotEnoughAV1Encodes támogat amivel a filmek akár vágatóak.

A Video Shaper egy egyszerű megoldásokkal készített ingyenes kötegelt videó konvertáló program amivel filmekből Audiót lehet kinyerni, effektezni, illetve akár Blu-ray adathordozóra írható a multimédiás tartalom. A szoftver kódolási prioritását is konfigurálhatjuk.

Video Shaper

Video Shaper Összefoglaló:

 • videó szerkesztő
 • videó konvertáló program
 • mintavételezési frekvencia, bitráta módosítása
 • tartalmak átméretezéséhez
 • képlopó funkció
 • filmek kötegelt dekódolása
 • videókból Audió kinyerése
 • integrált CD/DVD író kiegészítővel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.glorylogic.com/video-shaper.html
Video Shaper letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Video Shaper
Platform
Video Shaper
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free MKV to AVI Converter 1.102022-10-31 Free MKV to AVI Converter 1.10 (0)
  A Free MKV to AVI Converter MKV Videók AVI, MPEG formátumba konvertálásához futtatható, több egyedi Kodekként lehet azokat […]
 • Free MKV to AVI Converter Portable 1.102022-10-31 Free MKV to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free MKV to AVI Converter Portable korszerű, MKV Kodek formátumok, feliratokkal, illetve hangsávokkal készített Videók kötegelt […]
 • Video Converter Expert 2.62023-11-24 Video Converter Expert 2.6 (0)
  A Video Converter Expert egy Videókonvertáló program amivel kötegelt feladat támogatással, illetve speciális Kodek […]
 • DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.12023-09-03 DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.1 (0)
  A DVDVideoMedia Free Video Converter igényeknek megfelelő Videók konvertálásához kiváló szoftver, amivel a tartalmakat akár […]
 • Free Video Editor 1.4.60.10242022-10-27 Free Video Editor 1.4.60.1024 (0)
  A Free Video Editor Videók eredeti minőséggel, az egyszerű szerkesztésükhöz kiváló kiegészítő. A Videók AVI, GIF, MKV, MP3, MP4 Kodek […]

Szólj hozzá