Ingyenes Videó szerkesztő a Video Shaper tartalmak kötegelt konvertálásához

Videók konvertálásához futtatható program amivel a tartalmakat akár iPhone, iPad-ról is lejátszható formátumra lehet szerkesztenünk. Profilos, illetve manuális beállítással tudjuk a filmek kimeneti paramétereit konfigurálni amivel a tartalmak mérete, Kodek formátum, a bitráta, illetve a képarány is szerkeszthető. A Video Shaper kötegelt videó konvertálási munkafolyamatokhoz is futtatható.

Multimédiás tartalmak szerkesztéséhez használható kiegészítő ami a kötegelt, akár rengeteg videó dekódolási munkafolyamatokat futtató számítógép felhasználóknak lehet ideális. A filmek konvertálásakor, tartalmakból hangsávok nyerhetők ki. Videók modern Blu-ray adathordozóra írási munkafolyamataihoz is hatékony amivel akár a több alkalommal is felhasználható lemezeket törölhetjük, filmekből műsoros adathordozó írható.

Feladat lista támogatással futtatható ingyenes videó szerkesztő

A program egy hatékony, ingyenes videó konvertáló ami effektezéséhez is futtatható. A dekódoló program fájlkezelő funkciójával, billentyűparancsokkal, illetve fogd és vidd módszerrel tudjuk a Videókat megnyitni. HD Videó, 4K, iPhone, iPad, Apple TV tulajdonságokkal tudjuk kiválasztani a Videók Profil kimeneti jellemzőit. A fájlok Audió, illetve Videó, mintavételezési frekvenciája, a felbontás, illetve az Audió paraméterek külön egy lenyitható menüpontban manuálisan módosítható. A tartalmak konvertálásához szükséges processzor erőforrás terheltségi szint is szerkeszthető.

Az akár kötegelt videó konvertálási feladatokhoz futtatható ingyenes Videó szerkesztő a Video Shaper innen érhető el.

Video Shaper – Videó konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes Videó szerkesztő a Video Shaper tartalmak kötegelt konvertálásához
Szerző
Leírás
Videók kötegelt szerkesztéséhez, konvertálásukhoz választhatjuk a Video Shaper-t.

Kapcsolódó szoftverek