Egyszerűen használható videó konvertáló szoftver MKV fájlok létrehozásához: MakeMKV

Többek között Blu-Ray videókból is létre tudsz hozni MKV fájlokat ezzel az alkalmazással, ami egy korszerű, csekély erőforrással rendelkező szoftver videók minőségi átalakításához. Ha pont ezt a kodek formátumot szeretnéd létrehozni, a MakeMKV dekódolója egy tökéletes multimédiás szoftver erre.

A konvertáló videókhoz használható ami MKV fájlok létrehozására ideális, azt több általános feladatokra használatos formátumokból lehet elkészíteni. A MakeMKV egy egyszerű felhasználói felületen tartalmazza a feladat elvégzéséhez szükséges beállításokat, ez időben sem igényel túl sok beállítással járó munkafolyamatot mivel ez volt egy szempont.

A szoftver profi eszköz, hogy Blu-ray videókat át tudj alakítani, be lehet állítani, hogy azt hová mentse el, az utómunkálatok miatt lehet hasznos ez az opció.

Több fejezettel rendelkező videók esetén meg lehet őrizni az eredeti konfigurációt.

Igaz kereskedelmi megoldás mégis egy ígéretes szoftver mivel az egyszerűségével ellentétben egy profi konvertálót kaphatunk amit videókhoz lehet felhasználni, tökéletes megoldás, hogy az esetlegesen sérült adathordozókról a számítógépre tudjuk rippelni a filmjeinket. A konvertálót innen tudod beszerezni. Időkorlátosan használható ingyenesen, minden funkciója rendelkezésre áll ezalatt.

MakeMKV – MKV konvertáló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Egyszerűen használható videó konvertáló szoftver MKV fájlok létrehozásához: MakeMKV
Szerző
Leírás
MKV fájlok konvertálásához használható nagyon egyszerű tervezéssel rendelkező program a MakeMKV

Kapcsolódó szoftverek