Blog

VidCoder: Blu-ray konvertáló, rippelő program

A Magyar nyelvű, szabadon kipróbálható szoftverrel akár Blu-ray minőségű DVD adathordozókat is a merevlemezedre tudsz Rippelni a szükséges minőségben. Remek választás a konvertáló programok között.

Hatalmas segítség, egyben megoldás azok számára akik egy megbízható, ingyenes szoftverre tartanak igényt azért hogy a PC-re tudják Rippelni a korábban létrehozott műsoros DVD lemezüket akár Blu-ray minőségben. A program csak két formátumban tud dolgozni, de ez nem probléma mivel a két legnépszerűbb Kodek típust lehet kiválasztani. Szintén előnyös tulajdonság, hogy a formátum kiválasztásakor ezt profil szerint lehet kivitelezni, így a végeredmény a lehető legminimálisabb energiaráfordítás mellett kapható meg, aszerint ahogy a felhasználási hely igényli. A VidCoder a tartalom lementésekor egy időben konvertál is a korábban említett MP4, MKV formátumra. Szükség esetén a felirat, illetve hangsávok módosítása is végrehajtható. A szoftver telepíthető változata itt, a hordozható verzió innen szerezhető be amik között funkcionálisan túl nagy különbség nincs. Így itt csak a felhasználás módja dönt.

VidCoder – Konvertáló, rippelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
VidCoder: Blu-ray konvertáló, rippelő program
Szerző
Leírás
VidCoder: ingyenes Blu-ray rippelő

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá