Blog

Audió CD adathordozók Rippelése a CyberLink Power2Go CD/DVD íróval

Egy modern, CD/DVD adathordozók egyszerű írási munkafolyamataihoz elérhető program amivel akár menükkel tudunk műsoros lemezeket létrehozni. A CyberLink Power2Go alkalmazással CD adathordozóról adatfolyamokat is Rippelhetünk a számítógépre, a Videókból ki tudjuk vágni a fölösleges tartalmakat.

A szoftver szinte bármilyen fájl lemez írási feladataihoz hatékony, multimédiás tartalmak szerkesztéséhez is futtatható. Remek minőségben tudunk műsoros adathordozókat létrehozni, az Audió tartalmainkat WMA, MP3, WAV, FLAC, APE, M4A, OGG kodek formátumra a szükséges bitráta értékekkel konvertálhatjuk. Gyakrabb lemez írási munkafolyamatokhoz is kiváló program, a konfigurációt eltárolhatjuk, p2g fájlként tudjuk betallózni. Műsoros adathordozók fotógalériákkal is létrehozhatóak, amivel Blu-ray lemezként, illetve Blu-ray mappaként tudjuk a multimédiás tartalmakat megnyitni. Egy DVD menü szerkesztő funkciót is tartalmaz amivel akár fejezetcímeket is hozzá tudunk adni, módosíthatjuk a betűk típusát méretét, illetve pozícióját. Videók vágásához is futtatható amivel a tartalmakból a felesleges részleteteket el lehet távolítanunk, a Smart Fix funkcióval akár automatikusan a lemez méretéhez tudjuk a Videó tartalmakat méretezni.

Audió CD adathordozók Rippelése

A képfájlok virtuális meghajtóban történő megnyitásához is futtatható szoftverrel akár Audió CD adathordozókat is Rippelhetünk, több fájlformátumban, illetve bitráta értékekkel tudjuk a zenei tartalmakat a számítógépre másolni. Több zenei tartalommal elérhető adathordozókhoz is ideális, ki tudjuk választani, hogy melyik Audió tartalmat szeretnénk Rippelni.

A szoftver egy multimédiás tartalmak Smart Fix funkcióval automatikus átméretezéséhez is kiváló CD/DVD író program amivel akár Audió CD adathordozókat is Rippelhetünk. A CD/DVD lemezek eredeti minőséggel történő írási feladataihoz kiváló CyberLink Power2Go innen érhető el.

CyberLink Power2Go – CD/DVD író


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Audió CD adathordozók Rippelése a CyberLink Power2Go CD/DVD íróval
Szerző
Leírás
A CyberLink Power2Go egy multimédiás tartalmak, illetve adatlemezek írásához kifogástalan szoftver amivel akár Audió CD lemezeket is Rippelhetünk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá