Videó dekódoló, szerkesztő, CD/DVD lemez író az Any Video Converter

Az ingyenesen elérhető multimédiás program egy videók, illetve audió tartalmak konvertálásához, szerkesztéséhez, illetve CD/DVD lemezek kiváló minőségű írásához lehet használnunk. Az Any Video Converter profilosan konfigurálható videó konvertáló szolgáltatásával akár mobilokon lejátszható multimédiás tartalmak is létrehozhatóak.

Szinte az összes ma használt videó, illetve audió kodek formátumot támogató multimédiás szoftver amivel a tartalmak szerkesztése vágása, konvertálása, illetve az azok lemezre írása akár kötegelt feladatban lehetséges. A Multimédiás program egy videó lejátszó funkciót is tartalmaz amivel a szerkesztéshez szükséges tartalmakat lehet megnyitni, illetve azokat azonnal módosítani lehet ami akár audió tartalmak videókból történő kinyeréséhez is hatékony.

Videók vágása, szegmensekre bontása, feliratozása

Ki tudjuk vágni az akár kötegelt feladatként kiválasztott videókból a fölösleges mozzanatokat, akár darabolhatóak ahol azokhoz szegmenseket lehet hozzáadni. A tartalom forgatható, vízjelezhetünk, effektezhetünk, saját feliratokat, hangsávokat lehet hozzáadnunk.

A multimédiás szoftver MP3, AC3, OGG, AAC, WMA, M4A, WAV, APE, MKA, AU, M4B, AIFF, FLAC, MPEG, MP4, AVI, VOB, WMV, MOD Videó, audió kodek formátumok konvertálása, illetve szerkesztése esetén biztosítja a fájlok módosítását.

Az Any Video Converter ingyenes videó dekódoló alkalmazás innen szerezhető be.

Any Video Converter – Videó szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videó dekódoló, szerkesztő, CD/DVD lemez író az Any Video Converter
Szerző
Leírás
Videók effektezéséhez, konvertálásához, CD/DVD lemezek írásához használható az Any Video Converter.

Kapcsolódó szoftverek