Blog

Zenék digitalizálása, illetve videó konvertáláshoz is biztosít funkciót a Roxio Creator NXT

Az alkalmazás egy modern, szinte korlátlan funkciókkal létrehozott program amivel nem csak CD/DVD lemezeket lehet írni hanem akár multimédiás fájlok szerkesztéséhez is minden fontosabb funkciót tartalmaz. A Roxio Creator NXT audió digitalizálási megoldással, illetve konvertálóval is mélyen konfigurálva használható.

A program egy korszerű eszköz ha gyakran írunk CD/DVD adathordozóra olyan tartalmakat amik akár multimédiás, normál fájlokat tartalmaz. A Roxio Creator NXT egy akár minden kipróbáló számára hatékony funkciókkal létrehozott teljes szoftver csomag ahol a tartalmak lemezre rögzítése, illetve a szerkesztési munkafolyamatokhoz fontosabb funkciók választhatóak ki. Titkosíthatod azokat az adatlemez, illetve multimédiás lemez projekteket amiket egy meghatározott felhasználói csoporttal szeretnénk megtekinthetővé tenni. Univerzális CD/DVD író program.

Blu-ray lemez támogatással

Kiegészítőket lehet beszerezni hozzá amivel több munkafolyamatokhoz lehet kiválasztani egy projekt összeállításához.

A szoftverrel a zenei tartalmak konvertálható ahol rengeteg azon kodek formátum definiálható amik ma elterjedtek. Az alkalmazással Blu-ray lemezek készíthetőek ahol akár fejezetekkel lehet felosztani azokat.

A Roxio Creator NXT innen szerezhető be. CD/DVD adathordozók írásához, illetve videók szerkesztéséhez használhatjuk. Képek, videók zenei fájlok egy feladatban való kiválasztásához.

Roxio Creator NXT – CD/DVD író program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Zenék digitalizálása, illetve videó konvertáláshoz is biztosít funkciót a Roxio Creator NXT
Szerző
Leírás
CD/DVD lemezek írására, illetve multimédiás fájlok szerkesztésére is használható a Roxio Creator NXT.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá