Roxio Creator NXT 9

A Roxio Creator NXT korszerű CD/DVD író program amivel adatlemezeket, illetve multimédiás fájlokat lehet a szükséges módon szinte bármilyen adathordozóra lemezre írnunk. Konvertálás, zenék digitális formátumban történő feldolgozása is lehetséges. A Windows eszközzel Blu-ray lemez adathordozókra is lehetséges, a videókhoz több ma fontosabb szerkesztő megoldás kiválasztható.

A program egy korszerű író funkciókkal tervezett CD/DVD író amivel multimédiás tartalmakat, illetve fájlokat tartalmazó mappák tartalmát is ki tudjuk írni, hogy azt utólag meg lehessen nyitni akár backupok is összeállíthatóak azokról a fájlokról amik fontosak. A Roxio Creator NXT egy korszerű CD/DVD író alkalmazás.

A Roxio Creator NXT letöltése után a telepítése néhány lépésben hajtható végre. A szoftver indítása után egy minden futtatónak, szinte bármely fájl lemezként írásához hatékony író szoftver használható ahol a feladat során csak ki kell választani, hogy milyen fájlt szeretnénk lemezre írni.

A Roxio Creator NXT CD/DVD író program beépülő modulokkal teszi lehetővé, hogy akár szinte bármely videó formátumot nagy felbontásban az a legjobb paraméterekkel tervezzük meg.

Zenei tartalmak digitalizálása, dekódolás a Roxio Creator NXT megoldásával

A szoftver a CD/DVD lemezek írásához, illetve az azok írása előtti szerkesztéséhez tartalmaz funkciókat. Az alkalmazás több azon videó formátumra tud konvertálni amiket a ma használt videó lejátszó szoftverek támogatják annak a lehetőségét, hogy le tudjuk játszani. AVI, MPEG, WMV, MOV kodek formátumokkal lehet a dekódolási feladatot kiválasztani.

Lehetőség van még képek szerkesztésére, különleges projektek tervezéséhez ahol akár azokat titkosíthatjuk így azt csak az ismerőseink tudják lejátszani.

Alternatívaként használható fájlokhoz használható író program a BurnAware Free, illetve a CDBurnerXP, korlátlan lemez típushoz támogatja, hogy adatlemezeket, illetve multimédiás tartalmakat hozzunk létre.

A Roxio Creator NXT egy több feladatra is használható CD/DVD író alkalmazás amivel adatlemezeket, multimédiás fájlokat lehet lemezre írni, kiegészítőkkel lehet még rugalmasabb funkciókkal futtatni. Blu-ray lemezek is támogatottak.

Roxio Creator NXT

Roxio Creator NXT Összefoglaló:

 • CD/DVD író program
 • filmekhez, adatlemezek írásához
 • képek szerkesztése
 • zenei tartalmak digitalizálása
 • videók konvertálása
 • Blu-ray lemez kezelés
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.roxio.com/en/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Roxio Creator NXT
Platform
Windows
Teljes ár
USD 99,00

Kapcsolódó szoftverek

 • BurnAware Free 14.52021-06-30 BurnAware Free 14.5 (0)
  A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray […]
 • BurnAware Premium 14.52021-06-30 BurnAware Premium 14.5 (0)
  A BurnAware Premium adatlemezek és multimédiás tartalmak CD/DVD-re való archiválására használható szoftver, vele sokkal több […]
 • BurnAware Professional 14.52021-06-30 BurnAware Professional 14.5 (0)
  A BurnAware Professional prémium CD/DVD író alkalmazás amivel komolyabb szakértelem hiányában is létrehozhatsz, adatlemezeket, […]
 • True Burner 7.52021-06-22 True Burner 7.5 (0)
  A True Burner könnyen kezelhető adatlemez, illetve multimédiás tartalom író alkalmazás. Támogatja a Blu-ray, illetve Bootolható […]
 • AnyMP4 DVD Creator 7.2.322020-01-10 AnyMP4 DVD Creator 7.2.32 (0)
  Az AnyMP4 DVD Creator egy prémium kategóriás DVD író, másoló program ami videó szerkesztővel is rendelkezik az esetleges módosítási […]