Digitalizáló program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Digitalizáló program

 • A Roxio Creator NXT korszerű CD/DVD író program amivel adatlemezeket, illetve multimédiás fájlokat lehet a szükséges módon szinte bármilyen adathordozóra lemezre írnunk. Konvertálás, zenék digitális formátumban történő feldolgozása is lehetséges. A Windows eszközzel Blu-ray lemez adathordozókra is lehetséges, a videókhoz több ma fontosabb szerkesztő megoldás kiválasztható.

  Roxio Creator NXT 9

  A Roxio Creator NXT korszerű CD/DVD író program amivel adatlemezeket, illetve multimédiás fájlokat lehet a szükséges módon szinte bármilyen adathordozóra lemezre írnunk. Konvertálás, zenék digitális formátumban történő feldolgozása is lehetséges. A Windows eszközzel Blu-ray lemez adathordozókra is lehetséges, a videókhoz több ma fontosabb szerkesztő megoldás kiválasztható.

  olvasd tovább...

 • A Soft4Boost Video Capture egy speciális digitalizáló szoftver amivel különböző eszközökről, illetve forrásokból lehet tartalmakat a számítógép merevlemezére másolni, tárolni. A program jelentős támogatottsággal rendelkezik több hardver esetén, Webkamerákat, VHS kazetták, miniDV formátumban is teljes mértékben használható.

  Soft4Boost Video Capture 6.0.7.471

  A Soft4Boost Video Capture egy speciális digitalizáló szoftver amivel különböző eszközökről, illetve forrásokból lehet tartalmakat a számítógép merevlemezére másolni, tárolni. A program jelentős támogatottsággal rendelkezik több hardver esetén, Webkamerákat, VHS kazetták, miniDV formátumban is teljes mértékben használható.

  olvasd tovább...