Soft4Boost Video Capture 6.0.7.471

A Soft4Boost Video Capture egy speciális digitalizáló szoftver amivel különböző eszközökről, illetve forrásokból lehet tartalmakat a számítógép merevlemezére másolni, tárolni. A program jelentős támogatottsággal rendelkezik több hardver esetén, Webkamerákat, VHS kazetták, miniDV formátumban is teljes mértékben használható.

Egy hasznos Windows program a Soft4Boost Video Capture ami videó fájlok feldolgozását támogatja abban az esetben ha azt egy olyan eszközön tároljuk aminek a számítógépre való másolása esetleg problémás, szinte lehetetlen. A szoftver egy digitalizáló amivel rengeteg forrásból lehet tartalmakat a megfelelő minőségben a számítógép merevlemezére átmásolni, hogy azzal egyéb szerkesztési feladatot végezzünk el, esetleg megtekinthessük.

A Soft4Boost Video Capture letöltése után a telepítésekor azért hogy azt a feladatot teljes mértékben be tudja tölteni amire létrehozták, kiegészítőkre lesz majd szükség, ezt az alkalmazás nem csak hogy be tudja szerezni, hanem a telepítése is a címben említett szoftverrel egy időben installálásra kerül így a program azonnal használható.

A videó felvétel elkészítése több választható formátumban is lehetséges, ezt videó, illetve audió jellemzők szerint is a felhasználó tudja a feladat szerint konfigurálni. Módosítható a videó felvétel készítésekor a felvétel eltárolási helye, időzíthető időintervallum, illetve fájl méret szerint.

Viszonylag egyszerűnek számít a használata, csak alap beállítások szükségesek hogy létrehozzuk a webkamera, VHS kazetta, miniDV csatlakoztatása után a felvételt.

Tartalmaz egy beépített médialejátszót amivel a felvétel megtekinthető, esetleg a multimédiás tartalom módosítása lesz egyszerűbb.

A Soft4Boost Video Capture nevű alkalmazás egy szükséges eszköz ha olyan tartalommal rendelkezel, esetleg a multimédiás fájl egy olyan külső adathordozón található ami nem digitalizált jellemzőkkel rendelkezik, azt számítógépről tudjuk kezelni innentől ha arra volt szükség.

Soft4Boost Video Capture

Soft4Boost Video Capture Összefoglaló:

 • videó felvevő alkalmazás
 • tartalmak digitalizálásához
 • rengeteg külső eszközhöz is használható
 • webkamerákhoz
 • időzíthető
 • skin támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://sorentioapps.com/video-capture


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soft4Boost Video Capture
Platform
Windows
Teljes ár
USD 24,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Video Studio 5.4.72020-07-02 Soft4Boost Video Studio 5.4.7 (0)
  A Soft4Boost Video Studio egy univerzális multimédiás program amivel videókat szerkeszthetsz. A szoftver tartalmaz még videó felvevő […]
 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • 4k Video Downloader 4.18.12021-10-20 4k Video Downloader 4.18.1 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]
 • 4k Video Downloader Portable 4.18.12021-10-20 4k Video Downloader Portable 4.18.1 (0)
  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a […]
 • SmartCapture 3.18.12021-10-18 SmartCapture 3.18.1 (0)
  A SmartCapture egy áttekinthető felülettel rendelkező képkezelő szoftver, ami képlopások készítésére, és a fotók szerkesztésére is […]