Soft4Boost Video Studio 5.4.7

A Soft4Boost Video Studio egy univerzális multimédiás program amivel videókat szerkeszthetsz. A szoftver tartalmaz még videó felvevő funkciót, konvertálót, vághatsz, egyedi műsoros DVD lemezeket tervezhetsz. Magyar nyelvű, Blu-ray támogatással. AVI, VOB, MP4, DVD, WMV, 3GP, MOV, MKV Full HD, 4K formátum támogatással.

Itt egy professzionális igazán egyszerűen használható multimédiás program a Soft4Boost Video Studio, amit alapvetően videók szerkesztésekor tudsz hasznosítani.

A Soft4Boost Video Studio letöltése után a szoftvert néhány lépésben tudod telepíteni, ezt követően egy modern, jól navigálható felületen kezdeményezheted a videók szerkesztését, ahol számos speciális feladat valósítható meg.

A szoftverrel látványos projekt formájában állíthatsz összes képek, videók, zenei fájlok felhasználásával tartalmakat. Az alkalmazás erőssége a rendkívül egyszerű használatban érzékelhető, így kezdők is bátran kipróbálhatják.

A Soft4Boost Video Studio több népszerűbb formátumot is támogat, AVI, VOB, MP4, DVD, WMV, 3GP, MOV, MKV Full HD, 4K, Blu-ray minőségben.

A szoftverrel kezelt videókat lehet vágni, effektezni, felirattal ellátni azokat. Nem csak szórakozás esetén lehet hasznos, mivel egy beépített videó felvevőt, illetve audió rögzítőt is tartalmaz, amivel rögzíthető bármilyen PC tevékenység.

A szoftver beállításainál néhány olyan konfigurálási lehetőséghez lehet hozzáférni, amivel néhány adott munkafolyamat automatizálható. A Soft4Boost Video Studio kinézetét több előre hozzáadott bőr segítségével meg lehet változtatni. Egy feladaton belül a videók kimeneti formátuma is megváltoztatható konvertálással, itt a legalapvetőbb lehetőségeket biztosítja.

Konvertálásra választhatod a Soft4Boost Video Converter, illetve a Leawo Video Converter Ultimate nevű szoftvert, a program 3D videók létrehozásához is felhasználható. Őket is kipróbálhatod.

A Soft4Boost Video Studio egy Magyar nyelvű videó szerkesztő program, ami tartalmaz videó, illetve audió felvevő funkciót is. Videók vágásához, konvertálásához, látványos műsoros DVD lemezek összeállításához használható fel. Több népszerűbb formátumot is támogat. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el.

Soft4Boost Video Studio

Soft4Boost Video Studio összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • videók szerkesztéséhez
 • videók vágásához
 • feliratozás
 • műsoros DVD lemezek összeállításához
 • Blu-ray támogatás
 • Videó, audió felvevő funkció
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://sorentioapps.com/video-studio


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soft4Boost Video Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo Movie Studio 2.0.4.2 (0382)2015-09-05 Ashampoo Movie Studio 2.0.4.2 (0382) (0)
  Az Ashampoo Movie Studio egy teljes körű multimédiás központ, minden fontosabb funkciót biztosít ami a filmek kezelése esetén […]
 • VideoPad Video Editor 10.87 Beta2021-09-26 VideoPad Video Editor 10.87 Beta (0)
   A VideoPad Video Editor videók konvertálására és azok szerkesztésére is alkalmas remek kis szoftver. Tartalmaz még videómegosztó […]
 • XMedia Recode 3.5.4.52021-09-04 XMedia Recode 3.5.4.5 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • AVS Video Converter 12.1.22020-10-08 AVS Video Converter 12.1.2 (0)
  Az AVS Video Converter egy univerzális konvertáló program ami felhasználható videókhoz és audió tartalmakhoz egyaránt. A profilos […]
 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]