Easy Video Maker 5.27

Az Easy Video Maker egy fejlett, korszerű opciókkal felszerelt dekódoló program. Egy felületen van lehetőség videók, audió tartalmak szerkesztésére. A konvertáláson felül lehet vele vágni, effekteket hozzáadni. Extrájaként videófelvevő funkciót is tartalmaz. Opcionálisan kezeli a feliratokat is. Fizetősen 2D videóból 3D kimenetet tud gyártani.

Ne futtass több programot egy időben ha egy segítségével is minden fontosabb videó szerkesztési feladatot meg tudsz valósítani. Az Easy Video Maker egy univerzális konvertáló szoftver.

Amit érdemes megemlíteni róla, hogy fizetősen is elérhető, az a változata sokkal több opciót biztosít. Ingyenesen értesítő üzenetet jelenít meg, illetve nem támogatott a 2D/3D átalakítás.

Az Easy Video Maker installálása pár kattintás, ami után egy igen fejlett számos különleges opciót magában rejtegető felület fogad. Sajnos Magyar nyelven nem tud, de aki használt már hasonló alkalmazást, azoknak ez nem fog gondot okozni.

Külön van arra lehetőség, hogy videót, vagy audió tartalmat tallózzunk be a számára, még közvetlenül az átalakítása előtt a beépített médialejátszójával az meg is tekinthető.

Az Easy Video Maker tartalmaz egy korszerű videóvágó funkciót is amivel néhány egyszerű lépésben el lehet távolítani a médiából azokat a részleteket amik nem odavalóak. Opcionálisan saját egyedi effektekkel lehet azt megbolondítani. Ami még különlegességnek számít nála, hogy igény esetén képeket is tudsz integrálni a videóba.

Az Easy Video Maker biztosít még egy alapvető videó felvevő segédletet is amivel az asztali tevékenység örökíthető meg videó formájában, ez kiváló lehetőség arra hogy látványos prezentációkat állítsunk össze. Természetesen attól sem zárkózik el hogy ha rendelkezel külön felirat fájllal azt is hozzáfűzd.

Konvertálásnál számos népszerű kimeneti kodeket támogat, legyen az MP4 YouTube, Facebook megosztásra optimális környezeti jellemzőkkel bíró, AVI, MOV, ASF, MPG, MKV, FLV. Természetesen ettől jóval többet ismer. A dekódolási beállításokat az első beüzemelés előtt kézzel lehet megváltoztatni, ami csak egyszer kell megtenni, innentől ezeket veszi figyelembe. Külön megválasztható a felbontás mérete, az audió mintavételezési frekvencia, bitráta. Végül is elmondható róla hogy mindent tud ami csak igénynek számít.

Hasonló igen tekintélyes tudással biztosított szoftver a Format Factory ami szintén tartalmaz alapvető vágási funkciót, 3D transzformációs képességgel a Free 3D Video Maker biztosít. Amit még kipróbálhatsz, az XMedia Recode ami teljesen ingyenesen funkciókorlátozásoktól mentesen használható.

Az Easy Video Maker egyetlen felületen biztosít videóvágási, konvertálási, illetve effektezési lehetőségeket. Igény esetén képeket is hozzá lehet adni a médiához. Lehet még felvételeket is készíteni az asztali tevékenységről. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el.

Easy Video Maker

Easy Video Maker összefoglaló:

 • Konvertáló program
 • vágó funkció
 • effektek támogatása
 • saját feliratok hozzáfűzése
 • képek beillesztése videóba
 • rengeteg támogatott kimenet
 • a prémium változata 2D/3D dekódolást is biztosít
 • videó felvevő
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( DEMO )
 • hivatalos oldal: http://www.easymakevideo.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Easy Video Maker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Video Studio 5.4.72020-07-02 Soft4Boost Video Studio 5.4.7 (0)
  A Soft4Boost Video Studio egy univerzális multimédiás program amivel videókat szerkeszthetsz. A szoftver tartalmaz még videó felvevő […]
 • VideoPad Video Editor 8.8.22020-09-18 VideoPad Video Editor 8.8.2 (0)
   A VideoPad Video Editor videók konvertálására és azok szerkesztésére is alkalmas remek kis szoftver. Tartalmaz még videómegosztó […]
 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • QQ-Player 4.6.22020-01-28 QQ-Player 4.6.2 (3)
  A QQ-Player egy igazán sokoldalú filmlejátszó szoftver, rengeteg kodeket támogat. Az alábbi Free alkalmazás extra szolgáltatásai […]
 • ChrisPC Screen Recorder 2.352020-01-05 ChrisPC Screen Recorder 2.35 (0)
  A ChrisPC Screen Recorder egy igazán hatékonyan használható, videó felvevő, képlopó alkalmazás, ami több népszerűbb formátumban is […]