Konvertáló programok

YouTube Movie Maker 22.06

A YouTube Movie Maker egy YouTube videók készítésére az azok megosztásához, illetve a fájloknál lényeges munkafolyamatok elvégzése lehet a fontosabb funkciókat kiválasztani. A szoftver videó szerkesztő funkciót is tartalmaz amivel audió tartalmakat, illetve feliratokat lehet szerkeszteni, akár 3D videók is létrehozhatóak, lehet még effektezni, konvertálni, videókat vágni, illetve a módosításokat egy integrált videó lejátszóval megtekinteni.

A multimédiás kiegészítő minden lényegesebb funkciót tartalmaz amivel videókat lehet létrehozni szerkeszteni, illetve az azok megosztásához szükséges funkciókhoz is hozzáférést biztosít. A YouTube Movie Maker a legjobb felhasználói élményt kínáló paraméterekkel rendelkező videók létrehozáshoz is támogatott.

A YouTube Movie Maker letöltése, illetve a telepítés egy integrált beépített varázslófelületen végezhető el. A futtatása után egy remek egyszerű feladat kiválasztásához használható indítópanellal lehet futtatni ahol csak ki kell választani, hogy milyen multimédiás munkafolyamatra van szükség. A szoftver YouTube videók létrehozására, YouTube megosztáshoz, illetve a megosztott tartalmak kezelésére futtatható.

A Windows rendszeren használható multimédiás kiegészítő a YouTube Movie Maker több olyan funkcióval rendelkezik amivel a videók szerkesztése akár egy haladó konfigurációs megoldásokkal tervezett videó kezelő megoldás esetén választható ki.

Videó szerkesztő funkciót is biztosít a YouTube Movie Maker

Ilyen az alkalmazás videó vágó, 2D, 3D effektezés, audió tartalmak használata. A YouTube Movie Maker kiegészítője egy ideális megoldás ha olyan videó projekteket készítünk amik esetleg olyan szerkesztési feladatokra van szükség ahol a módosítások hasonló tevékenységként kell, abban az esetben el lehet tárolni a korábban létrehozott módosításokat egy sablon konfigurációba, azt a következő munkafolyamatnál csak ki kell választani, ami gyors, kényelmes feladatként választható.

A YouTube Movie Maker multimédiás megoldással létrehozott multimédiás tartalmat a programmal meg tudjuk osztani, illetve az azok kezeléséhez szükséges funkciókat is ki lehet választanunk ami a nagyobb csatornákat futtatók számára lehet fontos.

Youtube videók letöltéséhez modern kiegészítő a YouTube Downloader Converter, a ByClick Downloader nevű szoftverrel videókat kereshetünk, illetve le lehet azokat játszani.

A YouTube Movie Maker egy YouTube tartalmak szerkesztéséhez, megosztáshoz, illetve az azok kezeléséhez használható multimédiás szoftver amivel akár 3D kimeneti paraméterekkel definiált tartalmak is létrehozhatóak.

YouTube Movie Maker

YouTube Movie Maker Összefoglaló:

 • Videó szerkesztő
 • tartalmak megosztása a YouTube videómegosztón
 • videó vágó program
 • videók effektezése
 • 3D videók létrehozása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.makeyoutubevideo.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
YouTube Movie Maker
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Easy Video Maker 12.112022-07-19 Easy Video Maker 12.11 (1)
  Az Easy Video Maker egy fejlett, korszerű opciókkal felszerelt dekódoló program. Egy felületen van lehetőség videók, audió tartalmak […]
 • Windows Live Movie Maker 16.4.35282014-04-29 Windows Live Movie Maker 16.4.3528 (0)
  Fényképek, videók, effektek felhasználásával készíthetsz látványos bemutatókat a Windows Live Movie Maker nevű Free alkalmazással. Az […]
 • Kdenlive 24.05.22024-07-09 Kdenlive 24.05.2 (0)
  A Kdenlive egy ingyenes nem lineáris videó szerkesztő program ami rengeteg modern, kiváló szerkesztő funkcióval használható. A Free […]
 • Shotcut 24.06.262024-06-28 Shotcut 24.06.26 (0)
  A Shotcut megoldásával maximálisan kihasználhatjuk a Videószerkesztési feladatainkat, a fájljainkat effektekkel is szerkeszthetjük, […]
 • Shotcut Portable 24.06.262024-06-28 Shotcut Portable 24.06.26 (0)
  A Shotcut Portable figyelemfelkeltő minőségű tartalmakat hoz létre Videókból, zenei tartalmakból, fotókból egy idővonalon. A […]

Szólj hozzá