Videók tervezéséhez, illetve az azok megosztásához hatékony program a YouTube Movie Maker

A szoftver egy modern multimédiás eszköz amivel minden fontosabb funkciót használhatunk amivel YouTube videókat lehet készíteni, illetve megosztanunk. A YouTube Movie Maker 3D tartalmak tervezése esetén is egyszerűen lehet kiválasztani a szükséges beállításokat.

Az alkalmazás egy videó szerkesztő, YouTube megosztó program ami több olyan megoldást is biztosít amit csak videó szerkesztő szoftverek esetén lehetett kiválasztani. A programmal 3D videók készíthetőek, a tartalmak vágása, audió tartalmak integrálását is el lehet végezni ahol akár egy olyan feladathoz is egy eredményes program ami esetleg feliratok szerkesztéséhez szükséges. Effektekkel tudjuk a projektek eredményesebb létrehozásához fontosabb testre szabási feladatokat elvégezni.

YouTube videók szerkesztéséhez

A YouTube Movie Maker eszköze egy videó lejátszó funkciót is tartalmaz amivel a felvett tartalmak módosítása végezhető el, kivághatóak azok a részek amire nincs szükség.

A videók módosítása egy profi dinamikus, hatékony szoftverrel lehet, a videók elkészítése után azt a szoftverrel meg lehet osztani, illetve a korábban létrehozott multimédiás tartalmak kezelésére biztosítja a fontosabb funkciókat. A YouTube Movie Maker innen szerezhető be.

YouTube Movie Maker – videó szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videók tervezéséhez, illetve az azok megosztásához hatékony program a YouTube Movie Maker
Szerző
Leírás
Videó szerkesztő amivel 3D multimédiás tartalmakat lehet létrehozni, a YouTube Movie Maker eszközével a videók egyszerű megosztására is biztosít funkciót.

Kapcsolódó szoftverek