Videó szerkesztő, DVD író Blu-ray filmekhez – AnyMP4 DVD Creator

A CD/DVD író szoftver Blu-ray multimédiás fájlokhoz használható fel, ahol a feladat elvégezését megelőzően azt szerkeszteni lehet, illetve saját projekt hozható létre. Az AnyMP4 DVD Creator egy tökéletes választás filmekhez.

Szinte bármilyen fájl formátum kiválasztható mint projekt kiindulási alap ha a AnyMP4 DVD Creator CD/DVD író szoftverét választod a multimédiás fájljaid kezeléséhez. Rengeteg előnnyel jár ha kipróbálod, mivel egy szoftverrel egy könnyen használható videó szerkesztőt is használhatsz, amivel az vágható, eltávolíthatóak a fölösleges jelenetek.

Az AnyMP4 DVD Creator Blu-ray formátumokhoz lett optimalizálva, így a kor igényeinek teljesen megfelel amellett hogy a legjobb minőségben lehet vele a videót kiírni az adathordozóra.

Eltárolható, majd később ugyan ott folytatható a szerkesztés majd ki is írható CD/DVD lemezre ha az elkészült.

A FullHD támogatással rendelkező programmal biztonsági mentést is lehet készíteni a már korábban létrehozott multimédiás tartalomról, ahol csak néhány alapvető lépést kell csak követni hogy a végeredményt a számítógép merevlemezén lehessen későbbi utómunkálatokat elvégezni. Az ingyenesen kipróbálható kiadása innen szerezhető be. Csak Angol nyelven futtatható.

AnyMP4 DVD Creator – Blu-ray író alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videó szerkesztő, DVD író Blu-ray filmekhez - AnyMP4 DVD Creator
Szerző
Leírás
DVD író szoftver Blu-ray tartalmak lemezre írási feladatokhoz: AnyMP4 DVD Creator

Kapcsolódó szoftverek