VSO Free MKV-WebM Converter: Sokrétű konvertáló DVD íróval, videó szerkesztővel

A konvertáló a VSO Free MKV-WebM Converter rengeteg szituációban hasznos lehet mivel nem csak egyszerű dekódolási feladatokat támogat. A szoftver CD/DVD író funkciót, illetve videó szerkesztőt is tartalmaz. Átméretezéshez, látványos műsoros DVD összeállításához.

Az igen dizájnos megjelenéssel rendelkező szoftver segítségével egy igen funkció gazdag konvertáló Toolst használhatsz, amivel akár projekt formájában egy komplett műsoros adathordozót hozhatsz létre, abba saját fejezeteket szúrhatsz be, igény szerint újraméretezhető, itt több minőségbéli beállítás is kiválasztható, Blu-ray tartalmakhoz. A VSO Free MKV-WebM Converter a legjobb választás, hogy a legszéleskörűbb formátum támogatás mellett tudj akár családi videókból saját DVD lemezre szánt anyagokat létrehozni, néhány előre elkészített sablont is hozzáadhatsz mint háttérkép. Ha az összeállítás elkészült, azt a programmal egyszerűen igény szerint lemezre tudod írni. Felirat, audió, illetve videó paraméterek szerint tovább konfigurálható, a szoftver egyszeri beállítása után a legközelebbi használatakor nem is maradt más mint a használata, maga a konvertálás. X-Video, Matroska, MPEG, DVR, OGG, VORBIS, Karaoke fájltartomány is kiválasztható mind bemeneti Kodek formátum. A VSO Free MKV-WebM Converter nemrég kiadott változata innen szerezhető be.

VSO Free MKV-WebM Converter: Konvertáló, DVD íróval


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
VSO Free MKV-WebM Converter: Sokrétű konvertáló DVD íróval, videó szerkesztővel
Szerző
Leírás
Profi konvertáló DVD íróval VSO Free MKV-WebM Converter, ráadásul ingyenesen használhatod

Kapcsolódó szoftverek