Blog

Seven Converter – DivX, XviD Kodekekhez is használható ingyenes videó dekódoló

Ingyenesen használható egyszerű beállítással, viszont rengeteg támogatott kodekkel biztosított dekódoló szoftver Windows rendszeren történő használatra. Egyáltalán nem igényel telepítést, a végeredményre jellemző tulajdonságokat, a bitráta értékeit is kiválaszthatjuk vele. Nem más mint a Seven Converter.

A multimédiás fájlokhoz kitalált szoftvert videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz is lehet használni ami ha a feladat úgy teszi fontossá lehetőség van külön azt átalakítani, vagyis konvertálni, ahol az azokat jellemző Kodekek választhatóak ki, DivX, XviD, 3GP FLV. Egy legördülő listán lehet kiválasztani, a szoftver ezen kívül más beállítást nem tartalmaz, így a telepítés nélküli indítása után szinte néhány perc és használható, kiválasztható az átalakítandó videó.

Mobilra is támogatott médiatartalmak létrehozása

Mobilra, esetleg csak zenei összetevő lejátszása esetén csökkenthető a bitráta, vagy minőségibb tartalom hozható létre az említett tulajdonság kiválasztása után.

A Seven Converter teljesen ingyenesen használható, nem igényel komolyabb erőforrásokat a feladat elvégzésekor, így értelemszerűen azok közzé a programok közzé tartozik mikkel egyszerre több feladat is elvégezhető egyszerre ahol az egyik komolyabb erőforrás igényt támaszt. A videó, illetve zenei fájlok konvertálására létrehozott programot innen lehet beszerezni.

Seven Converter – Konvertáló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Seven Converter - DivX, XviD Kodekekhez is használható ingyenes videó dekódoló
Szerző
Leírás
Seven Converter - Videókhoz, zenei fájlokhoz használható, egyszerű felülettel rendelkező Windows kiegészítő.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá