VideoProc: videó konvertáló alkalmazás, Rippelő, szerkesztő funkcióval

Profi megoldás azoknak akik egy olyan szoftvert szeretnének használni, aminek köszönhetően egyetlen programmal van lehetőség a multimédiás fájlokat kezelni. A VideoProc konvertálójával szerkeszthetsz még, Rippelhetsz, videókat vehetsz fel asztali környezetben, videókat tölthetsz le a YouTube, illetve Facebook megosztóról.

Meglévő műsoros adathordozókról igen egyszerűen lehet biztonsági mentést készíteni abban az esetben ha azon olyan sérülések találhatóak amiért az már nehezen olvasható be. A szoftverrel azt azonnal a gépre lehet Rippelni, konvertálható egy olyan kodek formátumra amit esetleg egy adott felhasználási hely szükségessé tesz. A VideoProc kiváló hogy minőségromlás nélkül tudjunk videókat letölteni a YouTube, illetve Facebook portálról. A gyakorlati használat előtt választható ki a felbontás, illetve a formátum, ezzel válik korszerűvé a konvertáló. Ha egy különleges munkafolyamatot szeretnél végrehajtani, ahhoz egy saját létrehozott videó bemutatót hoznál létre, erre egy beépített videó felvevőt biztosít, vele a kívánt minőségben, illetve jellemzők szerint készíthető el a projekt.

A szoftver mellett előnyös, illetve hátrányos tulajdonságokat is fel lehet hozni, ilyen a széles körű használat, rengeteg speciális beállítás. Hátrány, hogy ingyenesen korlátozással használható, csak kipróbálási célokat szolgál, természetesen meg is vásárolható ha rendszeres használatra tartanánk rá igényt. A VideoProc dekódolója itt található.

VideoProc – videó konvertáló/ szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
VideoProc: videó konvertáló alkalmazás, Rippelő, szerkesztő funkcióval
Szerző
Leírás
VideoProc - Konvertáló, rippelő, prémium kategóriás szerkesztő

Kapcsolódó szoftverek