VideoProc 3.3

A VideoProc egy univerzális eszközökkel rendelkező videó kezelő program, amivel a tartalmakat képes szerkeszteni, illetve konvertálhatóak. A szoftver több választható formátumban is tud dolgozni, lehet az videó, vagy audió fájl. A dekódoló 8K felbontásban használható, videó felvevő funkcióval, YouTube letöltésvezérlővel.

Egy ígéretes, rengeteg hasznos funkcióval rendelkező videó kezelő program a VideoProc amivel professzionális minőségben lehet multimédiás tartalmakat létrehozni, rengeteg választható formátumban, eszközökkel.

A VideoProc letölthető kiadása akár egy kattintással telepíthető, egy modern, funkcióválasztó felülettel megtervezett szoftvert lehet kipróbálni. A legfontosabb támogatott funkciók között olyan lehetőségek fedezhetőek fel mint a videók, zenék konvertálása, szerkesztése, vágás, biztonsági mentések készítése DVD adathordozókról, videók letöltése akár a YouTube megosztóról ahol akár lejátszólistákat is igénybe vehetünk. Videó formájában vehetőek fel azok az asztali tevékenységek amiket éppen elvégeztünk, ez lehet akár egy egyszerűbb projekt. Manuálisan kiválasztható a szükséges felbontás, illetve az egyéb jellemzők, ezzel testre szabottabb eredményt lehet elérni.

Profi funkció kínálat

A 4K, 8K HD videó támogatással rendelkező VideoProc MKV, MP4, AVI, MP3 formátumban használható, ha mobilra szeretnéd, egy külön profil is rendelkezésre áll ehhez. Ekkor nem kell manuálisan a beállításokkal foglalkozni, sokkal egyszerűbben érhetünk el eredményt.

A videó letöltője, a YouTube megosztón kívül a Facebook portál esetén is rendelkezésre áll, így ez is hasznos lehet bármikor szükség lehet rá. A beállításainál külön ki lehet választani, hogy milyen kodek formátumban szeretnénk azt eltárolni.

Sokkal modernebb felhasználói felülettel rendelkező konvertáló, videó szerkesztő program a Format Factory, Rengeteg formátum, speciális eszközök állnak rendelkezésre. Videók letöltéséhez a YouTube By Click használható.

A VideoProc konvertálásra, videók szerkesztésére, tartalmak letöltésére, rippelésre használható fel ahol nem csak az egyszerű használat, hanem a rengeteg formátum is szempont. Remek eszköz DVD lemezekről való biztonsági mentések készítésére. Ingyenesen korlátozással használható.

VideoProc

VideoProc Összefoglaló:

 • videó kezelő program
 • konvertáló alkalmazás
 • Rippelés
 • szerkesztés
 • videó felvevő
 • biztonsági mentés DVD lemezről
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.videoproc.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
VideoProc
Platform
Windows
Teljes ár
USD 78,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Any Video Converter Ultimate 7.0.52020-09-18 Any Video Converter Ultimate 7.0.5 (0)
  Az Any Video Converter Ultimate egy prémium konvertáló alkalmazás  ami videó letöltő funkciót, illetve Rippelő képességet is kapott. […]
 • 4k Video Downloader 4.12.52020-08-08 4k Video Downloader 4.12.5 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]
 • Fast Video Downloader 3.1.0.632020-05-03 Fast Video Downloader 3.1.0.63 (0)
  A Fast Video Downloader egy professzionális eszközökkel rendelkező szoftver amivel YouTube videók tölthetőek le. A szoftver kötegelt […]
 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • 4k Video Downloader Portable 4.12.0.35702020-03-31 4k Video Downloader Portable 4.12.0.3570 (0)
  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a […]