1AV SWF Video Converter 1.0.1.10

Az 1AV SWF Video Converter nevű alkalmazás egy speciális konvertáló szoftver amivel SWF formátumot tudsz átalakítani több ma népszerűnek tekinthető kimenetbe. A program tartalmaz egy beépített médialejátszót is. Dekódolni tud AVI, 3GP, MOW, WMV, MP4, 3GP formátumba.

Egy speciális konvertáló eszköz az 1AV SWF Video Converter ami kifejezetten SWF fájlok gyors és egyszerű átalakítására lett megtervezve. A program segítségével néhány egyszerű lépésben tudsz számos népszerű formátumot előállítani.

Az 1AV SWF Video Converter letöltése után a telepítésekor létrehozhatsz egy ikont az asztalon, ez a legközelebbi indítás, használata esetén lehet hasznos. A szoftver kezelőfelülete jól navigálható, minimális beállítást tartalmaz.

Az 1AV SWF Video Converter a hatékonyabb használat érdekében biztosít egy beépített médialejátszót, ez a betallózott médiafájl kezelése miatt lehet hasznos.

A program fontosabb beállításaira kitérve a konfigurációs panelon előre kiválasztható, hogy hová mentse el a végeredményt.

Ha a kinézetét meg szeretnéd változtatni, azt beépített skinek segítségével teheted meg. Itt több választási lehetőség is biztosított. Az alkalmazás előnyeként hozható fel a kifejezetten egyszerű használat, ami negatívum, hogy kizárólag SWF fájlokat tud felhasználni mint dekódolandó fájl. Természetesen ez azoknak előny akik csak ezzel a formátummal dolgoznak.

Konvertálni AVI, 3GP, MOW, WMV, MP4, 3GP formátumba tud. A fejlesztő termékei között számos hasonló dekódoló eszköz is felfedezhető, ilyen a 1AV Video Converter ami fejlettebb lehetőségeket biztosít a szóban forgó feladat elvégzéséhez. Ingyenes megfelelőjeként használhatod a Freemake Video Converter vagy a DigitalVideoConverter nevű alkalmazást, az utóbbi programmal akár mobilra is készíthetsz tartalmakat.

Az 1AV SWF Video Converter egy SWF fájlok konvertálására alkalmas szoftver, tartalmaz egy beépített médialejátszót, nagyon egyszerű használni, a kezelőfelületét beépített bőrökkel tudod az igényeidhez igazítani. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

1AV SWF Video Converter

1AV SWF Video Converter összefoglaló:

 • Konvertáló program
 • SWF fájlokat tud átalakítani
 • AVI, 3GP, MOW, WMV, MP4, 3GP kimenetek előállításához
 • könnyen használható
 • tartalmaz egy beépített médialejátszót
 • skinezhető felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.pcwinsoft.com/1av-swf-video-converter/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
1AV SWF Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29.90 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Vov Video Converter 2.22021-10-03 Vov Video Converter 2.2 (0)
  A Vov Video Converter egy kis méretű, videók, illetve zenei fájlok konvertálásához ideális szoftver. Az alábbi alkalmazás […]
 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • Color7 Video Converter 10.0.10.1682018-07-26 Color7 Video Converter 10.0.10.168 (0)
  A Color7 Video Converter egy multifunkciós konvertáló szoftver, amivel zenéket, videókat tudsz dekódolni rengeteg népszerű, elterjedt […]
 • Moo0 Video Converter 1.222018-04-02 Moo0 Video Converter 1.22 (0)
  A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás […]
 • 1AV Video Converter 1.0.1.002016-12-18 1AV Video Converter 1.0.1.00 (0)
  Az 1AV Video Converter egy akár profilos formában futtatható videók, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver. A program […]