1AV Video Converter 1.0.1.00

Az 1AV Video Converter egy akár profilos formában futtatható videók, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver. A program egy beépített médialejátszót is tartalmaz, a felülete skinezhető, dekódolás, AVI, MPEG, MP4, OGG, WMA, VDC, SWF, FLAC kimenetekbe történhet meg.

Könnyen kezelhető, kis méretű, audió, illetve videó fájlok gyors és zökkenőmentes átalakítására alkalmas szoftver az 1AV Video Converter, a programmal opcionálisan mobilokra szánt médiafájlok is előállíthatóak, ezt egy korábban összeállított profil szerint is ki lehet választani.

Az 1AV Video Converter letöltésének a végeztével egy néhány lépést igénylő telepítés következik, ezt követően egy jól navigálható kezelőfelületen adhatod meg, tallózhatod be azokat a fájlokat amiket át szeretnél konvertálni, akár népszerűbb kodek jellemzőkkel bíró kimenetekre.

Az 1AV Video Converter alapvetően két módszer szerint használható. Vagy profil szerint lehet kiválasztani videó jellemzőket, itt akár mobil márkákra optimalizált kimenet is kiválasztható, amit korábban említettünk. A második lehetőség esetén manuálisan választható ki a kodek típus, bitráta, mintavételezési frekvencia. Ez a lehetőség videó, illetve audió jellemzők esetén külön konfigurálható. A szoftver kötegelt feladatokat is támogat, egyszerre több videót is át lehet alakítani.

A szoftver AVI, MPEG, MP4, OGG, WMA, VDC, DVD, SWF, FLAC formátumba tud konvertálni. Szükség esetén definiálható, hogy milyen minőségben konvertáljon, ezt egy legördülő listán lehet kiválasztani. Az alkalmazás kinézetét beépített témák segítségével lehet megváltoztatni.

Tartalmaz egy beépített médialejátszót is. Ha fontosnak tartod, a dekódolás végeztével a számítógép automatikus kikapcsolását is végre tudja hajtani. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod helyette a Format Factory, a Freemake Video Converter, vagy a 4Free Video Converter nevű alkalmazást.

Az 1AV Video Converter egy profilos formában futtatható konvertáló alkalmazás, amivel akár mobilokra optimális kimenettel jellemezhető videókat is tudsz készíteni. Nagyon egyszerű használni, egy beépített médialejátszót is tartalmaz.

1AV Video Converter

1AV Video Converter összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
1AV Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,90 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EZ CD Audio Converter 9.3.1.12021-04-11 EZ CD Audio Converter 9.3.1.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter egy könnyen kezelhető zenei tartalmak konvertálására alkalmas eszköz. A szolgáltatásai részeként lehet vele […]
 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • Color7 Video Converter 10.0.10.1682018-07-26 Color7 Video Converter 10.0.10.168 (0)
  A Color7 Video Converter egy multifunkciós konvertáló szoftver, amivel zenéket, videókat tudsz dekódolni rengeteg népszerű, elterjedt […]
 • Moo0 Video Converter 1.222018-04-02 Moo0 Video Converter 1.22 (0)
  A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás […]