DigitalVideoConverter 2.9.0.53

A DigitalVideoConverter egy univerzális konvertáló szoftver, amivel VCD, SVCD, AVI, MPEG, WMV, 3GP, FLV formátumokat tudsz előállítani videó jellegű tartalmaidból. A program segítségével műsoros DVD lemezeket is lehet rippelni. Free alkalmazásként használható.

Egy ingyenes, számos különleges, számos hasznos, elengedhetetlen szolgáltatással biztosított konvertáló alkalmazás a DigitalVideoConverter. A szoftver segítségével néhány lépésben tudsz videókat konvertálni, sokkal támogatottabb formátumra.

A DigitalVideoConverter letöltése után néhány lépésben installálható, ahol csak néhány fontosabb információt kell megadni, többek között itt megadhatod, az alapértelmezett telepítési mappát.

Az indítását követően egy egyszerű, funkciók szerint rendszerezett kezelőfelületen kezdeményezhető a számítógépeden található multimédiás fájlok átalakítása.

Az alkalmazás egyszerre több videót is át tud alakítani, így rengeteg időt lehet vele megspórolni. A konvertálandó videót a kezelőfelületén található alternatív fájlkezelő szolgáltatással lehet betallózni.

A DigitalVideoConverter VCD, SVCD, AVI, MPEG, WMV, 3GP, FLV kimenetek esetén nyújt teljes körű szolgáltatást, ezeket a jellemzőket egy legördülő listán lehet kiválasztani.

Felfedezhető benne még egy beépített médialejátszó is. A program segítségével néhány lépésben tudsz műsoros DVD lemezeket rippelni, ez biztonsági mentéshez is hasznos tud lenni. Az utóbbi feladat esetén csak annyit kell tenni, hogy kiválasztod a mentés helyét, illetve milyen formátumban rippeljen. Itt külön konfigurálható az audió, illetve videó kimenet.

A DigitalVideoConverter előnyeként említhető az egyszerű használat, de viszont néhány negatívumot is fel lehet hozni, konvertálás esetén nem biztosít annyi testre szabási lehetőséget amit hasonló adott feladatra tervezett dekódoló szoftver esetén felfedezhetünk.

Az alkalmazás kinézetét, skinekkel lehet megváltoztatni.

Alternatívájaként választhatod az Avidemux, vagy a Freemake Video Converter nevű alkalmazást, az utóbbi videók letöltését is támogatja.

A DigitalVideoConverter VCD, SVCD, AVI, MPEG, WMV, 3GP, FLV formátumok esetén használható konvertáló szoftver, ami támogatja, hogy mobil eszközökre is tudj támogatottabb kimenettel jellemezhető fájlokat dekódolni. Rippelési feladatokhoz is ideális választás.

DigitalVideoConverter

DigitalVideoConverter összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • mobil márkákra optimalizált kimeneteket is kiválaszthatsz
 • Rippelési lehetőségek
 • skinezhető felület
 • kötegelt feladat támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: protectedsoft.com

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DigitalVideoConverter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • Moo0 Video Converter 1.222018-04-02 Moo0 Video Converter 1.22 (0)
  A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás […]
 • iCareAll Video Converter 1.02016-12-05 iCareAll Video Converter 1.0 (0)
  Az iCareAll Video Converter egy videók, audió fájlok konvertálására. Illetve azok szerkesztésére, vágására alkalmas szoftver. Ez a […]
 • StaxRip 2.7.02021-07-26 StaxRip 2.7.0 (0)
  A StaxRip egy könnyed konvertáló és rippelő szoftver egy felületen. A különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható szoftver […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.492021-07-20 Freemake Video Converter 4.1.13.49 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]