Moo0 Video Converter 1.22

A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás fájlokat konvertálni több közkedvelt kimenetbe. A Magyar nyelvű, Ingyenes, Free alkalmazással néhány egyszerűbb videó kimeneti jellemző testre szabási opció is elvégezhető, minőség választható, újra méretezhető, képkockánkénti jellemzők adhatóak meg.

Egy dizájnos, egyszerűen használható filmekhez, illetve zenei fájlokhoz tervezett, számottevő kodek formátumot is kezelni képes ingyenes konvertáló szoftver, amivel akár a tartalmaid kimeneti jellemzőit is meg tudod változtatni. A Moo0 Video Converter Magyar nyelven működtethető.

A Moo0 Video Converter letöltése után a szoftver telepítésekor arra oda kell figyelni, hogy további alkalmazásokat kísérel meg telepíteni, ezt természetesen tiltani lehet. Ez az egyetlen negatívum amit fel lehet hozni a program használata ellen.

A Moo0 Video Converter dekódolója egyetlen felületen biztosítja az összes beállítási lehetőséget, illetve a használatához szükséges funkciókat, ebből az az előny származik az átláthatóságon kívül hogy sokkal hamarabb könnyebben tudja kiismerni magát rajta az a felhasználó is akik korábban nem használtak ilyen jellegű szoftvert.

Moo0 Video Converter formátumok:

A konvertáló tekintélyes formátum támogatottsági listát biztosít, ez videóknál, illetve audió fájloknál is kamatoztatható. A Moo0 Video Converter kezeli a DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV kodekeket is.

A felhasználandó tartalmat a felületére kell húzni, vagy egy a szoftver felső eszköztárán helyet kapott fájlkezelő funkcióval lehet betallózni, ezután csak azokat a paramétereket kell megadni ami a konvertálás utáni végeredményhez szükséges. Formátum, felbontás, audió kodek típus, minőség. Ha esetleg speciális igényeid lennének, a képkockák száma is konfigurálható.

A Moo0 Video Converter kiváló minőségben dolgozik, értelemszerűen ez függ a korábban kiválasztott konfigurációtól.

Sokkal több funkciót, illetve széleskörűbb fájl támogatottsági listát támogat a Format Factory, a Freemake Video Converter megjelenésben, illetve kezelhetőségben kínál eltérő opciókat. Mind a két szoftver ingyenesen használható.

A Moo0 Video Converter egy Magyar nyelvű, ingyenes, profil szerint használható konvertáló, amivel opcionálisan a végeredmény néhány fontosabb jellemzőjét lehet módosítani, finomhangolni. Nagyon egyszerű a használata. A telepítésekor javasolt tiltani az esetlegese fölösleges további szoftverek PC-hez való hozzáadását.

Moo0 Video Converter

Moo0 Video Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • Videó, audió támogatás
 • testre szabható a végeredmény
 • egyetlen felületen érhető el minden támogatott beállítás
 • A videóid újraméretezéséhez
 • elenyésző erőforrás igény
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Moo0 Video Converter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Vov Video Converter 1.02017-06-07 Vov Video Converter 1.0 (0)
  A Vov Video Converter egy kis méretű, videók, illetve zenei fájlok konvertálásához ideális szoftver. Az alábbi alkalmazás […]
 • Soft4Boost Video Converter 4.5.9.9552018-09-09 Soft4Boost Video Converter 4.5.9.955 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • Color7 Video Converter 10.0.10.1682018-07-26 Color7 Video Converter 10.0.10.168 (0)
  A Color7 Video Converter egy multifunkciós konvertáló szoftver, amivel zenéket, videókat tudsz dekódolni rengeteg népszerű, elterjedt […]
 • iCareAll Video Converter 1.02016-12-05 iCareAll Video Converter 1.0 (0)
  Az iCareAll Video Converter egy videók, audió fájlok konvertálására. Illetve azok szerkesztésére, vágására alkalmas szoftver. Ez a […]
 • Freemake Video Converter 4.1.10.2372019-05-10 Freemake Video Converter 4.1.10.237 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]