Windows 10 Manager 3.8.9

A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként lehet felhasználni. Az alkalmazással tisztítható, karbantartható a rendszerleíró, a böngészők, a merevlemez. Tartalmaz még duplikátum keresőt, feladat ütemező, rendszer informáló, indítópult kezelőt, helyi menü, Host fájl szerkesztőt. A Magyar nyelvű alkalmazás az összes fontosabb lehetőséget biztosítja annak az érdekében, hogy testre szabottan tudd használni a számítógépedet.

Egy Windows 10 rendszerhez tervezett Windows konfiguráló, karbantartó szoftver a Windows 10 Manager, ami egyetlen alkalmazáson belül kínál minden fontosabb lehetőséget azért hogy a számítógépedet gyorsabban, az igényekhez igazítottan tudd használni a későbbiekben. Szükség esetén rendszer információk megjelenítésére is felhasználható.

A Windows 10 Manager letöltését követően egy általános telepítési lépések követésével lehet installálni, az indítását követően egy Magyar nyelvű, modern, jól strukturált kezelőfelületen választhatod ki azokat a funkciókat amiket támogat. A Windows 10 Manager hordozható kiadásban is beszerezhető.

Windows 10 Manager – Windows karbantartási lehetőségek:

Az alkalmazással a lehető legszéleskörűbben lehet az operációs rendszert karbantartani, ahol az összes fontosabb lehetőség biztosított. A Windows 10 Manager megoldásával tisztítható a merevlemez, a regisztrációs adatbázis, a böngészők, a temp mappák, uninstallálhatóak a fölösleges programok, sőt ha szükséges a rendszerleíró tömörítésével további teljesítményt lehet nyerni.

A Windows 10 Manager nevű alkalmazással át lehet tekinteni minden egyes olyan folyamatot amik automatikusan töltődnek be a Windows indulásakor, a Windows 10 Manager indítópult kezelőjében letilthatóak azok a tartalmak amikre nincs szükség, vagy ritkán használtak. Ha egyszerűen csak törölni szeretnél alkalmazásokat, a programeltávolítójára van szükséged. Rendszer informáló funkcióval, így a gyanús Processek biztonsági szintjéről is tájékoztat. A Windows 10 Manager duplikátum tartalmak kereséséhez is hatékony.

Rendszerhangolás a Windows 10 Manager segítségével:

A szoftver az egyik legegyszerűbb módját biztosítja ahhoz hogy néhány lépésben optimalizálni lehessen az operációs rendszer beállításait, a Windows 10 Manager itt több egyénileg kiválasztható opció formájába teszi ezt lehetővé. Minden olyan számítógépet használónak szükséges lehet akik saját maguk szeretik a számítógépüket konfigurálni, azt egyetlen alkalmazással akarják.

A Windows 10 Manager nevű alkalmazással frissítheted az illesztőprogramokat, törölt adatokat nyerhetsz vissza, Registry kezelővel, illetve szerkesztővel ha adott tartalmak módosítása kell egy feladat miatt.

Szintén igen népszerű Windows rendszerek esetén használható karbantartó szoftver, konfiguráló eszköz a TweakPower a címben említett alkalmazással közel azonos lehetőségeket biztosító program a Windows 8 Manager. Ha egy általános, karbantartóra lenne szükséged, a CCleaner lehet az egyik legjobb választás.

A Windows 10 Manager egy Windows 10 operációs rendszerekre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel több igen hasznos konfigurációs eszközhöz is hozzá lehet férni. Az összes fontosabb területre megoldást biztosít. Ideális a merevlemez, a Registry hatékony optimalizálására. Magyar nyelvű.

Windows 10 Manager

Windows 10 Manager Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • Windows konfiguráló funkció
 • Host fájl szerkesztő
 • Registry kezelő
 • indítópult kezelő
 • fájlduplikátum kereső
 • Windows helyi menü szerkesztő
 • Merevlemez, Registry tisztító
 • rendszer visszaállási pontok készítéséhez
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal
Windows 10 Manager letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Windows 10 Manager
Platform
Windows 10
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Windows 11 Manager 1.3.42023-12-05 Windows 11 Manager 1.3.4 (0)
  A Windows 11 Manager egy korszerű, felhasználóbarát karbantartó, konfiguráló szoftver ami 40 különböző kiegészítővel rendelkezik. A […]
 • Optimizer 16.22023-10-28 Optimizer 16.2 (0)
  Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi […]
 • Windows 10 Manager Portable 3.8.92023-12-07 Windows 10 Manager Portable 3.8.9 (0)
  A Windows 10 Manager Portable eszközével kevesebb hardveres erőforrás terheltséggel indul el a Windows amivel karbantartási, illetve […]
 • HiBit Startup Manager 2.6.202023-10-27 HiBit Startup Manager 2.6.20 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]
 • Win10Clean 1.0.02021-02-07 Win10Clean 1.0.0 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]