Windows 10 Manager: Windows konfiguráló program remek karbantartó funkciókkal

Egy univerzális rendszer eszköz, amivel rengeteg konfigurálási területhez lehet hozzáférni, illetve karbantartható az operációs rendszer. A Windows 10-en használható program indítópult, Registry kezelőt, illetve fájl duplikátum keresőt is tartalmaz. A Windows 10 Manager ingyenesen használható.

Egy profi kiváló konfiguráló eszköz a Windows 10 Manager amivel stabilabbá tehető az operációs rendszer, illetve több olyan konfigurálási területhez is hozzáférhetsz amivel igényhez igazítható funkcionálisan. Ilyen a Host fájl szerkesztő, illetve a duplikátum kereső amivel a többszörözött fájlok felkutatása kezdeményezhető. Ez helyfelszabadításhoz ideális, ha rengeteg helyet foglal a már fölöslegessé vált többször előforduló fájlok.

Az indítópult kezelőjével optimalizálhatóak azok a programok, amik egyszerre indulnak el az operációs rendszerrel, természetesen ezeket is igény szerint lehet beállítani, ezzel akár teljesítmény javulást lehet elérni. A funkciók kategorizálva, egy Magyar nyelvű felhasználói felületen lehet kiválasztani A karbantartó szoftver csak Windows 10 rendszeren használható, biztosítja azokat a funkciókat amikre létrehozták. A szabadon kipróbálható merevlemez, Registry tisztító szoftver innen szerezhető be. Ha egyetlen programra szeretnél minden fontosabb korábban említett feladatot rábízni, mindenképp érdemes kipróbálni.

Windows 10 Manager – Windows konfiguráló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows 10 Manager: Windows konfiguráló program remek karbantartó funkciókkal
Szerző
Leírás
Windows konfiguráló program, ami rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik: Windows 10 Manager..

Kapcsolódó szoftverek