Optimizer 4.7

Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi Free alkalmazás egyik különlegessége, hogy nem kell telepíteni. Főbb támogatott funkciók: Merevlemez tisztító, Hosts fájl szerkesztő, Registry optimalizáló, indítópult kezelő, helyi menü szerkesztő.

Egy szabadon, ingyenesen használható Windows konfiguráló, karbantartó szoftver, ami számos különleges funkciót biztosít, az igénybevételével egy stabilabb, megbízhatóbb, testre szabottabb operációs rendszert használhatsz a későbbiekben. Az Optimizer nevű alkalmazást nem kell telepíteni, Portable változat.

Az Optimizer letöltése után a szoftvert csak el kell indítani, majd azonnal használható. Az egyes funkciókat egy áttekinthető, csoportosított felületen kínálja ahol számos különleges funkciót felfedezhetsz.

Optimizer – Windows konfiguráló eszközök

Az Optimizer nevű alkalmazás több speciális Windows konfiguráló eszközt tartalmaz, amivel nem csak teljesítménybéli testre szabási lehetőségek érhetőek el. A szoftverrel konfigurálható a Windows helyi menü szolgáltatása, áttekinthető az aktuális beállítások. Ha a Hosts fájl szerkesztésére lenne szükség, erre is külön menüpontot biztosít. Windows 10 operációs rendszerek esetén külön opciók érhetőek el. Eltávolíthatóak azok a szolgáltatások amiket nem használsz.

Az általános rendszer hangoláson kívül a szoftverrel néhány karbantartási feladatot is elvégezhetsz, az Optimizer nevű alkalmazással eltávolíthatóak a Windows átmeneti munkafolyamat előzményei, optimalizálni lehet a regisztrációs adatbázist.

Az Optimizer karbantartójával áttekintheted még azokat a szoftvereket, amik automatikusan indulnak el. Értelemszerűen ezen a területen is biztosított az optimalizálás.

Hasonló jellegű feladatok elvégzése használhatod még a TweakPower nevű alkalmazást, míg inkább karbantartási lehetőségeket a Glary Utilities nyújt, az esetében az egyes funkciókat modulárisan lehet igénybe venni.

Az Optimizer egy ingyenes, telepítés nélkül futtatható Windows konfiguráló, karbantartó szoftver, amivel több hasznos szolgáltatást is igénybe tudsz venni. Tartalmaz Host fájl szerkesztőt, illetve Helyi menü kezelőt. Windows 10 operációs rendszer esetén néhány speciális eszközt is igénybe vehetsz.

Optimizer Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Nem kell telepíteni
 • Windows konfiguráló
 • Merevlemez tisztító
 • Registry optimalizáló
 • Host fájl szerkesztő
 • Helyi menü szerkesztő
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Optimizer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner 1.309 Beta2020-10-19 HDCleaner 1.309 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]
 • TweakPower Portable 1.162 Beta2020-10-19 TweakPower Portable 1.162 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • HiBit Uninstaller 2.5.452020-10-10 HiBit Uninstaller 2.5.45 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • Windows 10 Manager 3.3.42020-10-06 Windows 10 Manager 3.3.4 (0)
  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként […]
 • HiBit Uninstaller Portable 2.5.402020-10-02 HiBit Uninstaller Portable 2.5.40 (0)
  A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító […]